14.02.2012 19:28 příspěvků:3 | Zdravím mám tyhle sluchátka .. http://www.alza.cz/genius-cavimanus-hs-g700v-d298014.htm a nefungujou mi nevím čim to je .. napadlo mě zvukovkou páč mám jen integrovanou .. jenže sluchátka maj USB výstup a ten se přece do zvukovky nevztahuje ne ? .. Nejdou mi z přiloženého CD nainstalovat ani ovladače a na netu jsem je nikde nenašel, fakt nevím co stím. Další otázka je ohledně toho USB .. doteď jsem používal sluchátka s jackem měl sem zapojený sluchátka i bedny .. obě hrálo naráz, u USB sluchátek to tak asi neni že ? musím přepojovat a v ovl. panelech vždy přepnout co chci jako výchozí zařízení ? |
---|---|
14.02.2012 19:36 příspěvků:3 | Ty ovladače jsem našel na geniusu a stejně mi to nefunguje ani tam nechápu proč. v manuálu je věta: Než nainstalujete ovladač, ujistěte se, že sluchátka jsou připojená k USB zvukové kartě. Jinak se ovladač nemusí nainstalovat. |
---|---|
14.02.2012 19:47 příspěvků:5 728 | ve windows musis prepnout defaultni zvukovku na ty sluchatka (vpravo dole vidis ikonku s reprackem,klikni pravym tlacitkem a podivej se zda ji vidi). Druha moznost je zakazat zvukovku (pokud ji nebudes pouzivat). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
14.02.2012 20:00 příspěvků:3 | Když v nastavení nastavím jako výchozí zařízení výstup z USB tak mi sluchátka jedou snad normálně. Jde mi o ty ovladače bez nich nemůžu plně využít to co ty sluchátka uměj, a fakt nevim jak je nainstalovat pokaždé mi to hodí chybu. |
---|---|
15.02.2012 05:25 příspěvků:5 728 | zks ve spravci zarizeni ty sluchatka odebrat a pak nainstalovat ovladace (kliknout pravym tlacitkem na tento pocitac dat vlastnosti a tam si to uz najdes). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|