Dotaz vyřešen reakcí: 13.07.2015 12:28
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
23.06.2015 07:57 příspěvků:1 873 | Rozdíl mezi vyfocením a zveřejněním fotky na internetu se dnes téměř smývá. Chystá se však evropská úprava zákona, která zakáže jakoukoli publikaci snímků budovy bez souhlasu architekta. http://www.novinky.cz/domaci/373066-zverejnovat-fotky-budov-treba-z-dovolene-ma-byt-trestne.html -------------------------------- Myšlenka vytvořit unii byla dobrá, bohužel co všechno jsou někteří jedinci vyplodit je neuvěřitelné, a svým počínáním unii brzy zlikvidují, nebo se o likvidaci nemalou měrou zaslouží. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.06.2015 11:48 příspěvků:52 | To je podle mě logické, každý koho se to týká by měl dát napřed souhlas se zveřejněním fotky, jinak by se mohl třeba kopírovat architektonický styl, což by poškozovalo majitele. |
---|---|
23.06.2015 11:54 příspěvků:2 090 | Logiku to nemá, protože fotky těch budov byly již x-krát zveřejněny různými médii, a to za peníze, tady jde o zveřejnění bez zištného i propagačního úmyslu pro vlastní potěšení. Ale pochopitelně je to jen věc názoru, já osobně tu trestnost považuji za nesmysl a přímo šikanu a buzeraci. Nakonec to velmi dobře navazuje na poplatky z autorských práv, když mám doma nahlas puštěné rádio a otevřu si okno. Hned je to veřejná produkce a ovčane, plať!!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
23.06.2015 11:55 příspěvků:4 972 | Před Notre Dame jsem se také fotil, ale nezveřejnil jsem to, jelikož zde ještě nebyl internet. Myslíš, že bych zveřejněním někoho poškodil? U pyramid jsem zatím nebyl! ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
23.06.2015 12:06 příspěvků:1 873 | ??? Cože?, to že někdo zkopíruje architekta to beru, ale pověsit fotku, přece dělá panu architektovi spíš reklamu. Fotka nestaví barák, či sochu apod. objekt fotografova zájmu. ... Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.06.2015 12:18 příspěvků:2 090 | A mj. na to v případě schválení dojede třeba Google Earth, protože tam je těch fotek jako nas..no a oni je budou muset všechny zlikvidovat a tím jim klesne sledovanost odhaduji tak o 95% Takže je jasné, kdo tu snahu nakonec zlikviduje (a nebude to jen GE, takových se zapojí povícero Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
23.06.2015 12:27 příspěvků:1 873 | Pokud se některý architekt za své dílo právem stydí, nebo si nepřeje fotografovàní svého díla, ať si to jednoduše označí cedulí se zákazem fotografování nebo publikací fotek na netu... A je Tyhle "plodné" europoslance by měli před nástupem do funkce vykastrovat. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.06.2015 12:44 příspěvků:4 972 | Google nepodléhá žádným zákonům EU! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
23.06.2015 12:46 příspěvků:2 090 | Ale v EU si ho vychutnají a nakonec ho třeba i zakážou!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
23.06.2015 12:55 příspěvků:4 972 | Tohle není Severní Korea, bez Google by se zhroutila polovina informačního systému. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
23.06.2015 12:59 příspěvků:2 090 | Tak zkus přemýšlet, jak by se s tím mohli vypořádat. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
24.06.2015 05:10 příspěvků:442 | No teoreticky by mohl google mohl argumentovat tím, že jeho fotky byly uveřejněny před tímto zákonem, ale to mu jako argument nepostačí. Každopádně je toto další krůček k rozpadu EU a řeknu vám, už aby to bylo.. Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|
24.06.2015 05:36 příspěvků:1 873 | OT. Jistě pokud by měla být EU v této podobě v jaké je pak líp když se to rozpadne. To nejde držet do nekonečna. Můj odhad byl, že se rozpadne už před čtyřmi lety (2011/2012), to že se tak nestalo, bylo na úkor všech postkom. zemí, nedostávaly a ani nečerpaly to co ostatní státy unie. ------------- Takhle to přece nemůže fungovat, aby každý stát měl svou vládu, své tabulky a zákony, (jednotky, měnu, státní zřizení, ústavu) a hlavně různou životní úroveň. ........................................ K lidstvu neodmyslitelně patří hloupost a války ! Tak až se to rozpadne komplet, bude tu co nevidět i další mela. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
13.07.2015 12:28 příspěvků:442 | Svoboda panoramatu zůstane zachována http://diit.cz/blog/svoboda-panoramatu-zustane-zachovana Svoboda panoramatu v režii států EU, copyright beze změn (zde více rozepsáno) Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|
13.07.2015 12:33 příspěvků:1 873 | Se mi líbí dole pod tím i ta diskuse, tady by se uvedlo do praxe, zasadil jsem trnku tak - zákaz focení / zveřejňování mám na ni autorské právo ------------ Doufejme, že to vydrží a že nedojdou s nějakým podobným "nápadem" . Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.