20.12.2011 23:22 příspěvků:6 | Zdravím všechny na Fóru! Již dlouho využívám pro připojení na internet firmu"Fifejdy". Zde je adresa : http://www.fifejdy.cz/ Změřil jsem si každý den po zapnutí počítače, jakou mám aktuální rychlost na serveru Rychlost.cz.a dle změřených hodnot bylo vše v pořádku. Download byl v průměru 9 Mbit/s a Upload 1,8 Mbit/s, stabilita byla slabší, okolo 70%. Poskytovatel připojení, Fifejdy, nemá žádný FUP. Mám profi účet u serverů Share rapid a Cz share. V průměru, když stahuji nějaké soubory z těchto serverů byla rychlost +-1,3 Mb/s, ale od začátku měsíce je rychlost stahování velice pomalá. Když navolím stahování více souborů, okamžitě mi klesnou rychlosti stahování na žalostných asi 100 kb/s. Vím, že když stahuji více souborů, tak se rychlosti sníží, ale né tak rapidně jak popisuji na 100 kb/s! Poskytovatel mi sdělil, že může být chyba v mé síťové kartě, ale jinak ověřil ze své strany, že musím mít rychlost v pořádku, tak už fakt nevím. Antivirový program mi žádný vir nenašel. Kdybych si pozval domů technika, jeho výjezd by mě stál minimálně 500,-Kč! Poradili by jste mi někdo, kde by mohl být zádrhel? Předem děkuji za rady. |
---|---|
21.12.2011 06:27 příspěvků:5 728 | a volals na jejich linku, jestli oni neomezuji rychlost zamerne? Napr. protoze hodne stahujes. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
21.12.2011 11:55 příspěvků:6 | <fieldset><legend>radeksima</legend>a volals na jejich linku, jestli oni neomezuji rychlost zamerne? Napr. protoze hodne stahujes. Nevolal, protože nemají FUP. |
---|---|
21.12.2011 12:12 příspěvků:5 728 | precti si jejich podminky http://www.fifejdy.cz/files/Vseobec.sml.pod.domi.pdf Uživatel bude připojení k MSF využívat solidárně k ostatním uživatelům. V případě snahy ohrozit bezpečnost dat ostatních uživatelů může správa MSF dočasně omezit rozsah a rychlost připojení To ze nemas FUP, neznamena ze te nemuze provider omezovat rychlost-strasne moc lidi si to plete a mysli si ze kdyz nema fup, tak ma neomezeny internet-nema. Priste driv nez se budes ptat ohledne tveho internetu, tak nejprv zavolej a az pak se ptej. My ti neporadime, dokud nemuzes presne urcite kde je problem (muzeme ti pomoct v reseni a i poradit kde muze byt problem, ale presne ti to nereknem bez tve spoluprace). Nehlede na to ze mas agregaci 1:15 a tudiz jses urcite v agregaci (na jejich webu nejlevnejsi program ma 10mbit agregace 1:15 coz je cca 700kbits) Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|