Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Zobrazí se jen prázdná plocha, PC nereaguje

Zobrazí se jen prázdná plocha, PC nereaguje

15.11.2012 19:51

Zdravím ve spolek. Máma má problém s noťasem, je to Acer r.v. 2010 s Windows 7. A teď k věci: Počítač běžel a najednou přestal reagovat. Máma mi ho dala s tím, že se nedá na nic kliknout. Nereagoval ani na Ctrl+Alt+Delete, tak jsem ho vypnul (nereagoval ani na startovací tlačítko, po několika desítkách minut čekání jsem ho vypnut odpojením baterky). Po zapnutí napsal jestli chci zapnout standartně nebo s kontolou systému Windows, dal jsem s kontrolou. Počítač dlouho nabíhal a kontoloval, a potom se zapnul. Vykoukla na mě standartní plocha Windowsů 7 místo změněné a chybí jakékoliv ikonky i spodní řádek. Na Ctrl+Alt+Delete nereaguje. Po vypnutí tlačítkem celý proces několikrát zopakován, ale stále stejné Nevíte někdo co s tím? Jo a podle informací od mámy běžěl zpolaně, a během dne se jí prej nějaká aplikace ptala zda chce povolit změny v PC, a prej si není jistá na co nakonec klikla. Antivir je AVG placená verze, test celého PC už nebyl dělán pěkně dlouho. Díky všem za rady co s tím, Bundes

16.11.2012 05:57

nabootovat do nouzoveho rezimu a zkusit obnovu systemu a antivir.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace