01.04.2013 14:00 příspěvků:1 | Zdravím, mám problém se změnou nastavení funkce Zabránění spuštění dat. Chtěl sem tam přidat výjímku pro jeden program, který mi to blokuje. Zkoušel jsem to podle tohoto návodu: <i> 1. Klepnutím sem otevřete ovládací panel Systém. 2. Klepněte na odkaz Rozšířené nastavení systému. Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení. 3. Ve skupinovém rámečku Výkon klepněte na tlačítko Nastavení. 4. Klepněte na kartu Zabránění spuštění dat a vyberte přepínač Zapnout omezení spouštění dat pro všechny programy a služby kromě.</i> Jenže se seknu hned u druhýho bodu, protože potom co otevřu systém, tak nikde nemám možnost Rozšířené nastavení systému (a nebo sem už úplně slepej, ale snad bych řekl, že i to první). Na počítači jsem samozřejmě jako administrátor. Takže se prostě nemůžu posunout dál a přiřadit výjímku. Nemohl by mi teda někdo poradit, jak se tam dostanu nebo co dělám špatně? Díky. |
---|---|
01.04.2013 18:14 příspěvků:272 | Ono to není doslovně, když jsem to hledal, taky mi to chvilku dalo a tohle zabezpečení windowsu je opravdu opruz. Ovládací panelySystém a údržbaSystém v levo máš sloupeček a klikneš na Upřesnit nastavení systému vyskočí ti okénko a v tom v záložce upřesnit(je jako výchozí záložka po vyskočení) najdeš výkon, zase vyskočí karta a tam už máš záložku DEP-zabránění spouštění dat. Tak jsem snad pomohl. |
---|---|