02.02.2013 16:24 příspěvků:25 | Zdravím, nedávno jsem si koupila nový notebook ASUS B43E. Mám v něm Windows 7 Professional. "Chodí" docela dobře, jen mě štve, že se občas stane, že když ho zapnu, zůstane obrazovka černá, nebo je černá, ale uprostřed je kurzor myši. Takto zůstane velmi dlouhou dobu, třeba i 5 minut, a nereaguje ani na klikání myši, ani na klikání na klávesnici. Někdy pomůže, když znovu zmáčknu tlačítko pro zapnutí PC, někdy jej musím na tvrdo vypnout. Dělá to ale jen občas. Netuším, čím to je, chovám se k němu pořád stejně, nedávám jej do režimu Hibernace apod. Máte někdo nějaký tip, čím by to mohlo být a jak se toho zbavit? Nekupovala jsem si nový notebook proto, abych musela řešit tyhle problémy. Díky. |
---|---|
02.02.2013 16:53 příspěvků:5 728 | Tady ty problemy obvykle nevznikaj sami od sebe, ale jsou to problemy, ktere dela nekdo mezi zidli a klavesnici neboli uzivatel. Muze tam byt cokoliv nainstalovane, co muze delat bincik. Od viru, pres vic antiviraku, nejakou aplikaci,... Nevzpominas si, kdy to zaclo delat a co k tomu predchazelo? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
02.02.2013 17:03 příspěvků:25 | Tuším, že se mi to stalo hned po cca pátém zapnutí notebooku. Dva antiviráky nemám. Mám jen Avast. Nedělala jsem na tom nic neobvyklého. Stáhla jsem si jen Avast, ale "nezapínalo" se mi to už před stažením. Opravdu netuším, co by tomu mohlo předcházet. |
---|---|
02.02.2013 19:57 (účet zrušen) příspěvků:261 | Mám taky takový to problém , ale problém vznikl po tom kdy mi notebook spadl z cca 30 cm výšky . reklamoval jsem ho protože mi odešel disk a oni ho vyměnili a když jsem ho zapnul asi po 2. spuštění tak byla obrazovka černá a jen kurzor veprostřed. tak je třeba možný že jak ho měli ( ten Váš notebook ) na skladě tak jim třeba spadl nebo se k němu mohli špatně chovat a něco se tam mohlo hardwarově pokazit . nic jiného mě nenapadá |
---|---|
03.02.2013 11:08 příspěvků:5 728 | příčina problémů může být opravdu AVAST, zkusil bych ho schválně odinstalovat. Jinak ještě zkusit leda nainstalovat nejnovější ovladače. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
03.02.2013 11:40 příspěvků:25 | Děkuji moc, vyzkouším to nejdřív s tím AVASTem a když se to nezlepší, zkusím reklamaci. |
---|---|
03.02.2013 11:52 příspěvků:5 728 | toto neni zavada, ktera by byla pri koupeni notebooku, na 90% tu reklamaci neuznaj a kdyz uz jo, tak udelaj reinstal a tudiz prijdes o vsechny data a k tomu neni potreba ani reklamace, je to jednoduchy postup, ktery zvladne i laik jak jsem napsal nahore, tato zavada bude nejspis zpusobena uzivatelem Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|