Dotaz vyřešen reakcí: 11.01.2015 12:20
11.01.2015 11:59 příspěvků:25 | Zdravím! Měla bych dotaz ohledně nalezení mikrofonu ve Windows 7. Chtěla jsem zkusit nahrávat zvuky z PC, ale vždy, když jsem spustila nahrávání přes záznam zvuku od Microsoftu, nebo přes Audacity, nahrávalo mi to vnější zvuky skrz mikrofon, který mám pevně ve svém notebooku. V Ovládacích panelech jsem tedy zkusila "Zakázat" zařízení mikrofon s tím, že ho pak zase povolím. Když jsem se ale vrátila do Ovládacích panelů do záložky Zvuky, v záložce Záznam už mikrofon vůbec není a je tam napsáno "Nejsou nainstalována žádná zvuková zařízení". Nevíte, jak je možné, že se program pro nahrávání a ovládání mikrofonu odinstaloval, když jsem ho pouze zakázala používat, a případně nevíte, jak to vše můžu vrátit do původního stavu? Předem díky. |
---|---|
11.01.2015 12:03 příspěvků:1 873 | Nejjednodušší je se vrátit bodem obnovy, pokud si pamatuješ cca datum kdy jsi s tím "čarovala“ a máš body obnovy zapnuty, tak zkus. ------- Pokud ne můžeš zkusit to rozběhnout třeba va skype.. Pokud to opět nepomůže tak reinstaluj ovladače zvuku.. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.01.2015 12:20 příspěvků:25 | Už jsem na to přišla. Jsem úplně mimo Stačilo jen pravým tlačítkem myši zobrazit nečinná zařízení a poté ho zapnout. Omlouvám se za trapný dotaz. Děkuji za odpověď. A nevíte někdo, jak se dají nahrávat zvuky z PC, případně když běží nějaký zvuk na internetu a já ho chci zaznamenat, jakým prográmkem to jde udělat? Zkoušela jsem audacity, Smart PC recorder a záznam zvuku od Microsoft. Nerada bych nad hledáním podobného prográmku strávila hodiny, takže pokud někdo máte tip, budu moc ráda. Díky. |
---|---|
11.01.2015 12:21 příspěvků:1 873 | Hm, tohle jsem myslel, že jsi zkoušela jako první Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.01.2015 12:27 příspěvků:25 | Nenapadlo mě, že když se ukáže, že nejsou nainstalována žádná zařízení, existuje možnost, že nainstalována jsou, jen nejsou zobrazená, protože jsou vypnutá... |
---|---|
11.01.2015 12:37 příspěvků:1 873 | To je kouzlo zvané mrkvosoft alias - windows 7 Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.01.2015 13:04 příspěvků:25 | Našla jsem na to dobrý návod: https://www.youtube.com/watch?v=Fci5PTr6mxc Díky. |
---|---|