14.04.2007 17:45 (neregistrovaný) | U mě po přehrání firmware v pohodě. Připojený to mám přes COM port. Když jsem to připojil přes USB, tak to bylo horší. Nejspíš je na vině ten dodávaný ovládací software, nevím. Ale přes sériový kabel to běží fajn. |
---|---|
25.04.2007 10:44 (neregistrovaný) | Dobrý den, v současné době čekáme na vytvoření ovladačů pro USB port. ES75 se dá s WIN Vista používat zatím pouze přes seriovou linku (RS232). Modem je třeba nainstalovat ručně a jako ovladač vybrat "standardní modem windows 19200" a nastavit mu potřebné rychlosti. Dále se postupuje stejně jako u každého GPRS/EGPRS modemu tzn. nastavit inicializační příkaz "at+cgdcont=1,IP,internet.t-mobile.cz (pro Vodafone a O2 pouze internet) ve vlastnostech modemu a vytvořit připojení. Pokud by jste měl s instalací nějaký problém můžete mě kontaktovat na níže uvedeném telefoním čísle. S pozdravem |
---|---|
23.05.2007 14:09 (neregistrovaný) | ahojky,už mě netrápí modem es 75 edge, po půl roce,kdy jsem s ním měla jenom problémy, jsem mohla modem konečně vrátit.ted mám jiný připojení a lítáááám!!! |
---|---|
12.06.2007 07:09 (neregistrovaný) | Taky mam modem Siemens ES75, mam s nim taky problemy.Po urcite dobe zamrzne a neni aktivni.Vzdycky ho musim odpojit od napajeni a znova zapojit.Pripada mi to, ze ma problemy s napajenim.Je to smejd a t-mobile taky.Smlouvu urcite prodluzovat nebudu, za ty prachy zadna kvalita, ani servis. |
---|---|
13.07.2007 13:57 příspěvků:1 | Zdravim, chtel jsem se zeptat zda-li funguje es75 i s 64-bitovou Vistou. Pri pripojeni mi to pise chybu 633 myslim .. port uz je pouzivan. Diky za odpoved. |
---|---|
17.07.2007 13:20 (neregistrovaný) | Mě by zase zajímalo jestli někdo má ovladače na es75 pro visty premium 64bit...jestli jo, tak mi je pls zašlete na jan_uher@centrum.cz. Díky mockrát |
---|---|
25.10.2007 13:05 (neregistrovaný) | ahoj lidi já sem taky udělala tu chybu že sem si vzala ES75 od T-mobilu je to děsnej šmejd zbržděnej a ty prachy to neplatěj lidi ani s vysokorychlostnim. He mám problém koupila em si notebooka a v něm je vista home premium a samozžejmě mi tam nejde modem.A nevim si rady prej mi ho neviměněj říkal operátor.v ovladačích mám 2 ovladače sice tam základní je ale na windows dá se to nějak přepsat.Děkuji |
---|---|
26.10.2007 09:30 (neregistrovaný) | No ja mam takovy stesti ze mi vcera skoncila smlouva a uz ficim s O2 )) Stay Tuned |
---|---|
26.10.2007 11:09 příspěvků:1 | Dobrý den všem, nevíte někdo, jestli modem ES75 od T- Mobilu je blokovaný na operátora, jako je to u mobilních telofonů? Díky za odpověď |
---|---|
06.11.2007 08:40 (neregistrovaný) | Jelikož mně nikdo neodpověděl, tak si dovolím odpovědět sám. Po instalaci modemu jsem se držel rady kamaráda, který povídal, že ta blokace je v obslužném software. Tudíž jsem vytvořil připojení přes O2, pomocí jejich prográmku a ono to funguje. Takže asi takhle. |
---|---|
12.11.2007 06:42 (neregistrovaný) | Mám ten samý problém. Chyba ve Vistě po pokusu o připojení číslo 633, port je používán. Jak jste to prosím vyřešil? |
---|---|