14.02.2019 11:44 příspěvků:1 | Ahoj, obracím se na vás s dotazem. Rozhodl jsem se provést na starém počítači upgrade a udělal jsem to následovně: Stará sestava: RAM: no name 1x 4GB (made in china + logo HP) MB: Foxconn 2ADA GPU: Sapphire Radeon Vapor-X R9 280X 3 GB RAM: Kingston 2x4GB 1333Hz Udělal jsem reinstal, aktualizoval všechny(?) ovladače, spustil hru, hrál asi 30s a počítač hodil jakousi šedou obrazovku s bílejma pruhama a z repráků hučelo/vrčelo. Jedině vypnutí na tvrdo, jinak PC nereagoval. Na grafice jsem měl zamáčklý boost tlačítko, tak sem to zkoušel i bez něj, ale výsledek stejnej. Tak jsem zkusil jinou hru a to samý, jenom už to hodilo jakejsi black screen. Opět pouze tvrdý vypnutí. Následně jsem si spustil benchmark v AIDA64 a hlídal teploty a po řekněme 30-40s v zátěži PC opět zamrzne, a teploty ani nepřekročili 50°C. V klidu před benchmarkem teploty grafiky byly kolem 35°C. Při běžným brouzdání na netu, sledování videí či práci s textem PC funguje normálně. https://www.youtube.com/watch?v=yoU605f3IRE |
---|---|