Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Zákaz torrentů

Zákaz torrentů

18.10.2012 19:05

Zdravím,

mám doma docela problém, protože brácha pořád stahuje z torrentů tam mi skoro nejede net, nejhorší je že on říká, že nic takovýho nedělá, ale když se náhodou dostanu k němu na počítač tak má torrenty plný. Začíná mě to už dost štvát a chtěl jsem se zeptat jestli by mu to nešlo nějak zakázat nebo aspon hodně zpomalit.

19.10.2012 07:34

v routeru se daj nastavit ruzna pravidla pro provoz (napr. lze ruzne protokoly omezovat max. prenosovou rychlosti). co mate doma za router? ale spis bych brachovi rekl, aby si zmensil max pocet soubeznych pripojeni.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
19.10.2012 19:10

Router je nějaký starý cosi co je rádo že rozděluje internet, ale i kdyby to něco umělo tak buhužel nemám k jeho nastavení heslo. Domluvit se s ním zní sice fajn ale je to prostě debil kterej prostě tvrdí že za nic nemůže a že nestahuje bohužel je o dost let starší takže ani nějak přesvědčit nepůjde . Spíš mám v plánu kupovat novej router takže tak by to šlo nějak vyřešit.

20.10.2012 10:08

tak router se jmenuje DrayTek Vigor 2600Ge

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace