Úvod > Fórum > Hardware > zaheslovaný notebook

zaheslovaný notebook

10.01.2014 21:18

Zdravím známy mi dal na opravu notebook ale nedá se dostat ani do BIOSU požaduje to heslo nevíte jak to zrušit ? díky

11.01.2014 07:11

Zkus tohle:

Stáhni http://mozektevidi.cz/down/cmospwd.zip...

Vjeď do CMD a do složky cmospwd/cmospwd-4.6/windows /podle toho, kde to más stáhlí../

Zadáš příkaz ioperm -i (se nainstaluje asi potřebnej soubor na nějakej překlad hesla - pak se da zas odinstalovat) ...

Pak spustíš soubor cmospwd_win.exe /furt v cmd/ a vyjede ti tabulka s heslem.

11.01.2014 10:32

Nejlepsi je napsat co to je za notebook, je hodne druhu biosu. Obvykle pomuze reset cmos, ale pravidlo to neni (odkaz vyse).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
11.01.2014 12:12

ale já ho prostě zapnu a už to chce heslo nedá se tam nic udělat

11.01.2014 12:46

no notebook je značka dell je to tam nějak chráněné proti zlodějům

11.01.2014 12:52

jak to myslíš banáne?

11.01.2014 12:58

já jsem to dal prostě v biosu do továrního nastavení a teď to po mě chce heslo a nedá se nic udělat jak zapnu notebook tak mě to nikam nepustí prostě se hned objeví heslo

11.01.2014 14:24

měl jsem s tím taky problém na noťasu ale nějak sem tam zavolal těm výrobcům a tam mi řekli ten kód napsal jsem ho tam a jede to

11.01.2014 14:29

Něco jsem našel:

Notebook Dell může být vybaven s heslem BIOS, což je heslo, které je součástí notebooku samotného, ​​ne operační systém nainstalován na pevném disku notebooku. Toto heslo přidává další stupeň ochrany před hackery a zloději a brání zloděje od digitálně přístupu k datům na pevném disku. Because heslo BIOS je součástí notebooku Dell a nikoliv operačního systému je obtížné, ale možné resetovat pomocí správných nástrojů a základní technické znalosti.

Položky, které budete potřebovat křížový šroubovák Open přístupový panel k propojce pro obnovení hesla, pokud vaše Dell notebook má jeden. Poraďte se se svým příručka pro umístění přístupového panelu. Některé přístupové panely mají kartu, kterou klouzat, zatímco jiní jsou drženy na místě pomocí šroubu. Krok 2 vypáčit plastový kryt propojky RESET s nehtem. Jumper reset malé pin portu s označením "HSL" se třemi kolíky. Dejte plastové zpět na propojkou přes pin 1 a 2 místo 2 a 3. Počkejte 90 sekund. Krok 3 vypáčit plast mimo propojkou RESET znovu a umístěte jej zpět na číslo 2 a 3 kolíky. Zapněte laptop na. Opakujte krok 2, pokud je heslo stále přítomen. Nechte plastovou svorku na piny 1 a 2 na delší dobu než minule. Bez HSL propojku RESET Krok 1 Vyhledejte rezervní baterii, také známý jako baterie CMOS, pokud je váš notebook Dell není vybavena propojkou reset hesla. Umístění paměti CMOS baterie se liší mezi Dell modely notebooků. Poraďte se se svým příručka pro umístění baterie na konkrétním modelu notebooku Dell. Mnoho rezervní baterie Dell jsou umístěny pod hlavní baterie notebooku. Vyjměte hlavní baterii a podívejte se na štítku pod ním s pokyny pro odstranění sekundární CMOS baterii. Krok 2 Remove reserve akumulátor vašeho Dell dle návodu k obsluze nebo štítku umístěném pod hlavní baterie. Vyjmutí rezervní baterie resetuje na notebooku BIOS heslo. Počkejte 90 sekund, pak vyměňte záložní baterii. Připojte hlavní baterii. Krok 3 Stiskněte tlačítko "Power" pro zapnutí notebooku na.

Odkaz: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130408114539AAKGkpy

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace