15.12.2016 17:46 příspěvků:6 | Potřeboval bych pomoct. Dostal jsem od známého obrazovku značky Pioneer jenže byla používaná v nemocnici takže tlačítka na ní nefungují a ani díky ovládací se nedá s ní nic udělat jedině zapnout a vypnout nebo zesílit zvuk. Nevíte někdo jak jí odblokovat? Díky za jakou kolik pomoc? |
---|---|
15.12.2016 17:56 příspěvků:4 972 | Co je to obrazovka? Monitor? Jaký? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
15.12.2016 18:50 příspěvků:6 | Tohle je ona... |
---|---|
15.12.2016 18:53 příspěvků:4 972 | Ta data Model xxxx zadej do google a snad najdeš manuál. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.12.2016 21:08 příspěvků:2 090 | Manuál máš tady http://www.pioneer-latin.com/downloads/7s802171.pdf pokyny, které by ti mohly pomoci jsou v angličtině na str. 23 a 24. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
15.12.2016 22:18 příspěvků:6 | Syn mi to snad přeloží ale jinak díky moc. |
---|---|
15.12.2016 22:24 příspěvků:6 | Což bude až bůh ví kdy nenašel by se tu někdo kdo by mi dal přesnou radu já moc expert na to nejsem. Ještě jednou díky. |
---|---|
16.12.2016 10:32 příspěvků:4 972 | Pokud se nikdo nenajde, pal použij translator. Zkopíruj potřebný odstavec a vlož ho do translatoru. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.12.2016 06:59 příspěvků:4 | Tak našel jsem že v menu jsou zablokovaný ovládací tlačítka jak na televizi tak i dálkový ovladač je zablokovaný takže stačí to jen odblokovat, ale problém je jak se do toho menu dostat když mam tlačítka zablokovaný. Nebo možná to tam někde v manuálu je ale s mou nulovou znalostí angličtiny to nemůžu najít ani přes překladač :/ |
---|---|
20.12.2016 08:26 příspěvků:4 972 | Koukni na zadní stranu ovladače zda tam není malá dírka s názvem reset. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.12.2016 14:54 příspěvků:6 | Ovladač k tomu nemám tak sem si pořídil univerzální ovladač a naladil jsem se s ním na televizi a jde jen zesílit a zeslabit a vypnout. Zkoušel jsem ho i na jiné televize a u nich funguje je všechno. |
---|---|
20.12.2016 15:05 příspěvků:4 972 | Tlačítko č.7 Menu/Set nefunguje? Jaký máš ovladač? Ne všechny musí nutně fungovat, doporučil bych toto: http://dalkove-ovladace.heureka.cz/dalkovy-ovladac-pioneer-axd1498/specifikace/#section Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.12.2016 19:27 příspěvků:6 | Nene nefunguje jen volume +/- a power. Zkusím ho objednat a uvidím i když by to mohlo jít nějak bez něj. |
---|---|
20.12.2016 19:30 příspěvků:4 972 | Nevím cos koupil, ale tento je přímo k tomu určený. Ano, jít by to mělo, ale asi je to nastavení ovladačem zamčené. Viz. Ten Lock popsaný v manuálu. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|