25.02.2018 16:07 příspěvků:4 | Dobry den. Mam jeden problem. Chcem pouzit noteboook s win10 na monitorovanie chaty. V notebooku mam program Yawcam ktory mi zaznamenava pohyb cez kameru notebooku a chcem si to cez internet kontrolovat na androide. Yawcam funguje super. Router mam povoleny Upnp a Yawcam mi vytvoril asresu http://170.43.xx.xx:8888 Ked si na tom notebooku otvorim chrome a zadam tu adresu http://170.43.xx.xx:8888 tak sa mi zobrazi kamerovy obraz. Co je to co som chcel. No ked zadam tu adresu na chrome v mobile tak stranka nejde. Neviete mi prosim poradit preco? Popripade nejaky iny sposob ako dostat obraz z Yawcam do mobilu cez internet? Dakujem za vsetky rady |
---|---|
25.02.2018 16:50 příspěvků:4 972 | Ten program nepracuje pod Androidem, tak musíš najít takový, který umí android. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
25.02.2018 17:25 příspěvků:4 | Ale ja sa pytam na nejaky sposob ako dostat obraz z notebooku do mobilu cez internet (na dialku) |
---|---|
25.02.2018 17:30 příspěvků:4 972 | Aha už mi to došlo. No mělo by to jít přes prohlížeč, zřejmě máš něco špatně nastaveno. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
25.02.2018 17:36 příspěvků:4 | Ale co? Keby som to len vedel. Kto mi poradi? |
---|---|
25.02.2018 17:37 příspěvků:4 972 | Nejsou ty adresy co vytvořil Yawcam změnit? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
25.02.2018 17:40 příspěvků:4 972 | Nebo to v mobilu zkus otevřít v jiném prohlížeči místo Chrome. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
26.02.2018 10:20 příspěvků:4 | Nejde to. Nezobrazi stranku. Ani na inom PC |
---|---|