Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Winrar- chyba CRC nebo spatny soubor

Winrar- chyba CRC nebo spatny soubor

29.10.2012 19:38

Zdravim, mel jsem nainstalovan na PC windows 7 ultimate asi rok a bezel naprosto v poradku az se mi jednoho dne stala takova vec: Pri pouziti winraru, 7 zipu a vsech programu na rozbalovani knihoven se mi zobrazi u her a filmu a proste ve vsech vetsich souborech Chyba CRC a nebo ze je soubor poskozen, pritom vim, ze jsou ty soubory na 100% stazene dobre a na 100% nejsou poskozene, na jinem pc bylo zkouseno a tam jde normalne jen me a dneska i znamemu to zacalo delat......zkousel jsem preinstalovat windows ale to nepomohlo, pameti ram mam testovane v memtest a bez chyb, antivirus mam eset smart security 5.......Nevim si uz s tim rady, je to celkem pro me zavazny problem a chci se zeptat, zda s tim uz mel nekdo nekdy problem......mam pocit, ze to delaji aktualizace windows, jine vysvetleni nemam......protoze to je jedine, co sem mi do pc instaluje, jinak zadny novy software neinstaluju......Stahnu si sobor o velikosti napr. 15 gb a napise to chybu, to dokaze nasrat

31.10.2012 14:24

Refresh .......... Nikomu se tohle nestalo ? ................... problem se vyskytl jiz u dalsiho kamarada, ktery nainstaloval aktualizace windows....ale jak muze aktualizace windows udelat takovyhle problem ?

24.12.2012 11:06

Mám naprosto stejný problém.

Na pc mám Win7 i WinXP. Ve WinXP se soubor rozbalí bez sebemenšího problému, ale ve Win7 CRC chyba.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace