25.01.2012 16:37 příspěvků:38 | Ahoj chci ze zeptat jestli když přijdu do obchodu vyhlídnu a koupim si PC proste takhle s monitorem a skříněj proste celej tak se chci zeptat estli když příjdu domů tak rozbalim zapojim do sebe a jedu a normálně naběhne win7 založim si učet a normálně už jedu, Nebo estli musim instalovat ten windows 7, nebo to tam nebude vubec a musim koupit windows 7 CD nebo jak se to prodava a pak nejak nainstalovat toho se bojim neumim to, takže muj dotaz: Dá se koupit už nainstalované PC že bych prisel zapojil prihlasil na ucet a jel nebo etli se musi nainstalovat nebo koupit windows , Ppř estli se to dá někde nechat udělat, Díky nerad bych pokazil hned nový PC díky ahoj |
---|---|
25.01.2012 16:44 příspěvků:1 920 | Dá se koupit už hotová pc sestava, kde jsou windows 7 již nainstalované. Mnohem lepší ale je nechat si sestavu složit (my ti ji složíme) objednáš si ji přes net, ceny win jsou tak 2000kč, a nainstaluješ je (instalace trvá asi 20-30 minut). Do kolika a na co chceš pc? I s těma win? I monitorem, jak velkým? Cenová relace? |
---|---|
25.01.2012 17:53 příspěvků:38 | No to bych rád ale já bych si jí neuměl složit prostě hodit to do tý krabice aby to jelo natož pak instalovat já jsem totální lajk ... Chtěl bych PC tak aby jsem mohl hrát hry, (Nepočím s bf3 atd) stačej prumerny hry, cod4, online hry, minecraft na far, a hlavně aby se to nesekalo v prohlížeči internetovym, nesekal se čas, atd atd ... prostě PC ne nějak extra na hraní, Hlavně aby utáhl víc vecí najednou př muziku u hraní atd, No chtěl bych i s win 7, Monitor mám starej cca 4 roky je to ten tenkej uhlopř kolem 45cm, takže nevím, ovlivnujě kvalita minotoru výkon PC a sekáni her?, Cennová relace je +- 15 000 Kč, Budu to kupovat za delší čas +- 4 měsíce ted nejsou peníze, díky moc za odpověd |
---|---|
25.01.2012 18:10 příspěvků:1 920 | No čas u kompu celkem posekáš. Nejlepší bude sestavit to u czc.cz tam maj sestavení pc zadarmo, windows ti asi nenainstalují ale to už zvládneš at chceš nebo ne 15k i s monitorem? |
---|---|
25.01.2012 18:14 příspěvků:38 | No to bych nedoufal já bych to nějak zakodoval a všechno a je to v hájí Mám tajten starej ten je furt ok takže bych si ho mohl teoreticky nechat, pokud nezáleží taky na monitoru že by se hry víc sekaly se slabšim monitorem |
---|---|
25.01.2012 22:05 příspěvků:405 | pc nezávisí na monitoru monitor je jen pro přenos videa a když se ti to seká je to tak že máš slabý comp a není to monitorem OS:Windows 8 Pro
CPU:AMD Athlon II X4 640 3,0Ghz
GPU:Gigabyte Radeon HD6670 (snad bude Sapphire HD4870 Toxic)
RAM:4GB Kingston 1333MHz 2x2GB
HDD:Seagate 160GB
Western Digital Caviar Blue 500GB
Základní deska:Gigabyte GA-870A-USB3L(Socket AM3+)
NTB: HP Pavilion DV6 taková plečka na MC už mrtvá......... |
---|---|
26.01.2012 16:00 příspěvků:38 | JJ jasný díky |
---|---|