Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > windows 8.1 update 1 nelze stáhnout windows update

windows 8.1 update 1 nelze stáhnout windows update

14.08.2015 10:54

dobrý den rád bych aby mi někdo pomohl má notebook acer apire v 17 nitro a na něm je Windows 8.1 update 1 ale od nějaké chvíle mi nefunguje Windows update chyba 80244019

prosím pomoct kvůli této chybě nelze upgradovat na Windows 10 ani stahovat aktualizace Windows 8.1 prosím pomóct

14.08.2015 10:57
ověřen
Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
14.08.2015 14:57

ty píšeš že tam dostanu pomoc ale to platí jen pro Windows vista!

snažil jsem se podle toho postupovat ale nepomohlo

virus nemam zkontrolováno pomocí avg 2015 a eset online scanner ale ty služby v těch se neviznám

14.08.2015 15:03
ověřen

No ještě se rozčiluj!

Ty nemáš Google?? Co třeba se podívat tady https://support.microsoft.com/cs-cz/gp/windows-update-issues/cs

Trvalo mně to necelé 3 minuty!!

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
14.08.2015 15:25
ověřen

Projíždím za Tebe Google, zkoušet musíš sám. Zde další https://www.rebelmouse.com/speedingupcomputers/how-to-fix-windows-update-erro-933294918.html

15.08.2015 16:29

něco jsem zjisti servis Windows update mam ať se spouští automaticky ale když ho zkontroluju je vypnutý

i když ho sám zapnu Windows update stejně vyhodí chybu :-(

a ta poslední webová stránka co si poslal je zase pro vistu a podle toho nemohu postupovat

15.08.2015 19:35
ověřen

Tedy nikde jsem tam nenašel, že to je pro Visty, mám zato že to je víceméně obecné pro Windows Update v systémech Windows.

Ale podstatné tam je (a Tebe to asi kupodivu nezajímá), že toto chování Windows Update způsobuje obvykle virus, který vypnul Windows Update a asi i některé další služby a že je tedy nutné ten virus nejdřív najít a odstranit. Bohužel na odstraňování virů nejsem odborník a proto by bylo nanejvýš moudré se podívat na fórum Viry.cz a tam se obrátit s dotazem.

06.09.2015 17:10

děkuju všem co se mi snažili pomoct problém se po čase vyřešil sám a Windows update funguje

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace