07.01.2013 15:57 příspěvků:7 | Dobrý den, před necelým týdnem jsem si zakoupil Windows 8 PRO (64 bitový systém) a nainstaloval do svého notebooku Acer Aspire 5742ZG. Zadal jsem zachování všech aplikací a dokumentů. Po instalaci jsem "najel" myší na plochu a zjistil jsem ,že se mi vůbec nenačtou ikony na ploše, dokud nekliknu na pracovní plochu pravým tlačítkem miši, teprve potom se ikony načtou. Dále když 2x kliknu na např. záložku Google Chrome obvykle nic se nastane a musím klikat nejméně 8x aby se vůbec Google Chrome spustil.... Tyto problémy bych ještě přehlížel, ale docela mi vadí, nyní ale k hlavnímu problému: Když si zapnu nějakou z PC her (Mafia I, Mafia II, Call of duty...) a například řídím vozidlo a zmáčknu tlačítko W, dané vozidlo jede rovně i potom co již zmáčknu tlačítko A/S/D a až po nějaké době PC zaraguje na změnění směru jízdy... Tento problém jsem zpozoroval i při práci na internetu či ve Microsoftu Office při psaní textu - po napsaní slova se písmena na monitoru zobrazí až o nějakou chvíli později. Odezva je tedy velmi pomalá. Mockrát děkuji za každou pomoc, přeci jen mě update z Windows 7 na W8 PRO stál cca 1550 Kč. Mimochodem na Windows 7 Home Premium vše běželo v pořádku... |
---|---|
07.01.2013 16:41 příspěvků:5 728 | uvazoval bych o ciste instalaci... ASpon ho zkusit na jinym oddilu, Vypada to na nejaky podivny zpomaleni klavesnice a mysi, ale neporadim napravu, nevim mozna bude vedet nekdo jiny Jinak, windows 8 je takova windows vista-tudiz pouzitelna bude az windows 9 a mel jsem za to, ze upgrade stoji 30E (pokud teda nechces krabicovou verzi). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.01.2013 17:34 příspěvků:7 | Nad tím jsem také přemýšlel, problém je ,že s většinou programů denně pracuji a nerad bych přišel o data. Na zálohování nemám externí pevný disk a do druhého pc přes křížený kabel to trvá velice dlouho... Uprade stojí sice kolem 650 Kč, ale koupil jsem si radši krabicovou verzi pro reinstalace, kdyby byli nějaké problémy. Windows 8 má docela dobré funkce a hlavně mi systém nezabírá tolik místa RAM paměti a procesy, pociťuji lepší výkon + Direct 11.1... Děkuji ! |
---|---|
07.01.2013 18:05 příspěvků:5 728 | v dobe kdy 4gb stoji 400 je to zanedbatelny problem. directx 11.1 hra vyjde za pekne dlouho, pokud vubec. mozna je rychlejsi, ale to bys ten win7 mel taky, kdxbys ho mel cerstvy. v praci jsme ho zkouseli, 2 aplikace vubec nejeli a 2 aplikace padali 2xdo hodiny a to jsme jich zkouseli 5 Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
09.01.2013 19:39 příspěvků:7 | Reinstaloval jsem a problémy se vyřešily, ale aplikace mi teď jedou na 6 FPS a procesor není přitom vůbec zatížen... Nevěděl by někdo co s tím, moc děkuji !!! |
---|---|