14.04.2015 07:03 příspěvků:1 873 | Doufám, že nedělám reklamu, ale objevil jsem dnes tuto info, že lze získat zmíněný (OEM) systém .. (akce pro klienty fio banky - na alza) (Jak 32 tak 64 verzi za stejnou cenu, za necelých 1800,- Kč ) Tak kdo má zájem, přijít o XP, nebo si pořídit rovnou win 7 home premium sp1 levněji ... tak šupky/dupky .... ---- ( Já leda zadara a to ještě jen jako bočáka ) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
14.04.2015 08:03 příspěvků:537 | No já tedy žil v domění, že OEM je pouze se souběžným nákupem systémového hardwaru. správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz - vše co píšu je bez záruk :) to jak si s tím naložíte je zcela na vás |
---|---|
14.04.2015 12:43 příspěvků:2 090 | Prý už ne, ale v okamžiku, kdy ho instaluješ na jeden konkrétní MB, neměl už by jít instalovat jinam. Což v podstatě splňuje výchozí podmínku. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.04.2015 14:04 příspěvků:1 873 | No je to zajímavé v tom linku z banky je v popisu u té nabídky na alza napsáno: Upozornění: Tato OEM licence je určena pro "Sestavovatele systémů" a po instalaci se stává součástí počítače, přičemž nemůže být převedena na jiný počítač. V případě nákupu musíte splňovat podmínky programu Microsoft OEM System Builder, která je vytištěna na obalu produktu. Tyto podmínky přijímáte otevřením balení. Produkt dále můžete zakoupit společně s novým počítačem nebo s následujícími komponenty, které tvoří funkční počítač (základní deska, procesor, operační paměť, pevný disk a skříň počítače včetně zdroje napájení). OEM produkt a počítač nebo komponenty musí být uvedeny na společném nákupním dokladu. -- ------------------------------------------ Tak nevím, každopádně je tam i zmínka o zdarma upgr. na win10. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|