08.02.2011 17:27 příspěvků:3 | Windows 7 Explorer Neodpovídá kdykoli se pokouším rozbalit místní nabídku jakékoli složky nebo aplikace a dostat se například do vlastností nebo přejmenovat soubor. Vždy hned jak kliknu pravým na ikonu začne vyhledávat ukážou se hodiny ale nic se nestane. Když kliknu znovu ukáže se že neodpovídá a nabídne my Restartovat nebo Ukončit program. To někdy na chvíli pomůže a někdy ne. Dočetl jsem se že špatný chod Windows Exploreru muže způsobit nějaký program. Postupně sem odinstalovával všechny programy až sem odinstaloval i Operu,Kmp player i Avast. Aš když mi v počítači nezbyli žádné vlastní programy to přestalo. Jakmile jsem Avast vrátil Problém se objevil znovu. Napadlo mě přeinstalovat Windows problém je že k počítači sem instalační cd nedostal. Co mám Dělat? Přeinstaluje mi Servis Windows když je počítač v Záruce? Předem mockrát děkuji za odpovět. |
---|---|
09.02.2011 14:42 příspěvků:1 920 | Tak přestaň používat Avast a nahraď ho jiným antivirem. |
---|---|
09.02.2011 18:59 příspěvků:1 | Místo avastu bych zkusil toto:http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mkt=cs-cz |
---|---|
10.02.2011 14:05 příspěvků:1 920 | Jo, je to dobrá volba od microsoftu. Ale nezapomeň, že v PC musíš mít antivir jen jeden! |
---|---|
12.02.2011 07:41 příspěvků:3 | Problém ale neni jenom s Avastem děje se to u všeho....ostatně dík skusim to takhle. |
---|---|