28.03.2017 12:38 příspěvků:19 | Zdravím,včera mi přišel z czc nový a složený počítač bez systému Přes boot flash disk jsem si nainstaloval windows 10 Home Po spuštění se zdálo vše ok,jenže se mi počítač nechce připojit k internetu (na windows 10-Ethernet) A nevím co by s tím mohlo být,driver na síť je nainstalovaný a funguje Ale internet pořád ukazuje že se snaží připojit k síti Po nějakém čase to ukáže neidentifikovatelnou síť a nepřipojí se to Kabel a router jsou ok Zároveň s novým pc jsem zkoušel zapnout i starý a přepojil jsem LAN kabel A na starém pc vše funguje jak má Zkoušel jsem několik příkazů přes cmd (ip config[zde se mi ani neukáže ip adresa u otevřené brány],netsh wlan show wlanreport,ipconfig /release , -''- renew atd.atd...nic nefunguje Vůbec mě nenapadá co by s tím mohlo být Pozn.:počítač nemá nainstalované drivery mother boardu ani grafické karty..pouze jsem pc spustil (nemám tam mechaniku,proto to nemůžu nainstalovat přes cd a chtěl jsem si drivery stáhnout ale nepřipojím se) Díky za případné rady a tipy Pozn2:omlouvám se pokud jsem něco napsal špatně,tolik se v pc nevyznám |
---|---|
28.03.2017 12:49 příspěvků:2 090 | Nejpravděpodobnější příčina bude, že bez ovladačů základní desky nebude funkční ovladač LAN. Takže stáhnout ovladače ZD někde jinde, nainstalovat a pak zkusit znovu. Pozn. Ovladače ZD se vždy instalují jako první!!! Každý jiný postup obvykle přináší problémy. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.03.2017 12:58 příspěvků:4 972 | Přesně tak, je třeba zajít ke kamarádovi, nebo do nějaké kavárny či hospody a tam to stáhnout na flešku. V té kavárně se to sice bude stahovat asi půl dne, ale je to řešení. Nejprve potřebuješ zmíněné ovladače na chipset na následně na ethernet. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
28.03.2017 14:26 příspěvků:19 | Super,díky moc Nainstaloval bych si vše pomocí CD disků co byly v balení Ale jak nemám mechaniku tak jsem si to chtěl stáhnout Teď alespoň vím kde je problém |
---|---|
28.03.2017 14:30 příspěvků:4 972 | Pokud máš kámoše co má mechaniku, můžeš si to stáhnout z těch CD. Hlavně pamatuj, že jako první se instalují ovladače ZD- Chipset, pak už je to skoro fuk, ale nejlepší je stáhnout i ethernet a zprovoznit si internet. Pak už seženeš všechno. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|