Dotaz vyřešen reakcí: 12.10.2015 08:05
11.10.2015 08:04 příspěvků:23 | Dobrý deň, mám jeden problém. Keď otvorím Wina rar tak mi tam píše niečo s neočakávaným koncom archívu. Tak sa chcem opýtať, že prečo mi to robí a či by sa to nedalo opraviť. |
---|---|
11.10.2015 08:30 příspěvků:4 972 | Napiš sem celý název toho souboru. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
11.10.2015 12:04 příspěvků:2 090 | Řekl bych, že může být důležité i to "něco s neočekávaným koncem archívu". Takže bych docela očekával screen nebo přesnou citaci té hlášky. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
11.10.2015 12:55 příspěvků:4 972 | Tihle tazatelé kteří se hloupě, bez podstatných informací na něco zeptají a pak na odpovědi už nereagují, jsou pro mne velkou záhadou. Není to normální! Ostatně už léta zastávám názor, že i na počítač by se měly dělat papíry jako na auto. Ale k věci. Pokud je tam tato hláška, je zpravidla poškozený celý archiv a rozbalit se to nedá. Někdy se podaří třeba jen změnit příponu, ale zpravidla je nutný nějaký program který to umí opravit. Ty jsou zpravidla placené. Pokud vám tedy takový soubor poslal kamarád, pak ať ho pošle znovu. Pokud se to někde stahuje, pak viz výše. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
11.10.2015 16:32 příspěvků:23 | C:UsersMarekDownloadszasilka-GERVLPCFZLKLRC6N (1).zip: Neočakávaný koniec archívu. Tot mi skopirovalo ked som dal, ze kopirovat do schranky. |
---|---|
11.10.2015 16:36 příspěvků:23 | A potom este toto. ![]() |
---|---|
11.10.2015 19:28 příspěvků:2 090 | Jednak nevím, cos to stáhl za zip soubor, jehož název je mi na první pohled podezřelý, jednak jestli máš Googla a umíš ho trochu používat, už jsi dávno mohl studovat tohle: http://www.solvusoft.com/cs/file-extensions/file-extension-mts/ Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
12.10.2015 08:05 příspěvků:4 972 | Podle mne je ten archiv poškozený. A ano, název je fakt podezřelý. Co v tom má být? Nedá se to stáhnout jinde? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|