21.03.2016 18:11 příspěvků:2 | Ahoj, poslední cca 4 dny se mi stává, že mi z ničeho nic "zamrzne" windows, na obou monitorech je stejná barva (šedá) a nic nejde dělat... V prohlížeči událostí jsem se zobrazují tyto dvě chyby: Systém Windows nemůže načíst knihovnu DLL rozšiřitelných čítačů rdyboost. První čtyři bajty (DWORD) datové sekce obsahují kód chyby systému Windows. Procedura Open pro službu BITS v knihovně DLL C:WindowsSystem32bitsperf.dll se nezdařila. Výkonnostní data pro tuto službu nebudou k dispozici. Vrácený kód stavu představují první čtyři bajty (DWORD) datové části. Jak tento problém řešit? Také bych měl podotknout, že v den prvního eroru jsem do PC připojil nový disk, a SSD (na kterým mám systém) jsem přepojil z adaptéru přímo na zdroj. |
---|---|
21.03.2016 18:22 příspěvků:4 972 | Nechat v SSD v PC a nainstalovat znovu systém. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
21.03.2016 18:38 příspěvků:2 | To mě taky napadlo, ale nejde to jinak? nechci vše instalovat znovu |
---|---|
22.03.2016 07:00 příspěvků:4 972 | Jistě to jde jinak, ale já neznám návod. Kdysi jsem viděl návod na HDD a nebylo to vůbec jednoduché. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|