Úvod > Fórum > Software > Win 8.1 crashe

Win 8.1 crashe

21.03.2016 18:11

Ahoj, poslední cca 4 dny se mi stává, že mi z ničeho nic "zamrzne" windows, na obou monitorech je stejná barva (šedá) a nic nejde dělat... V prohlížeči událostí jsem se zobrazují tyto dvě chyby:

Systém Windows nemůže načíst knihovnu DLL rozšiřitelných čítačů rdyboost. První čtyři bajty (DWORD) datové sekce obsahují kód chyby systému Windows.

Procedura Open pro službu BITS v knihovně DLL C:WindowsSystem32bitsperf.dll se nezdařila. Výkonnostní data pro tuto službu nebudou k dispozici. Vrácený kód stavu představují první čtyři bajty (DWORD) datové části.

Jak tento problém řešit?

Také bych měl podotknout, že v den prvního eroru jsem do PC připojil nový disk, a SSD (na kterým mám systém) jsem přepojil z adaptéru přímo na zdroj.

21.03.2016 18:22
ověřen

Nechat v SSD v PC a nainstalovat znovu systém.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
21.03.2016 18:38

To mě taky napadlo, ale nejde to jinak? nechci vše instalovat znovu

22.03.2016 07:00
ověřen

Jistě to jde jinak, ale já neznám návod. Kdysi jsem viděl návod na HDD a nebylo to vůbec jednoduché.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace