18.11.2017 21:15 příspěvků:3 | Zdravím. Na internetu jsem trochu pátral, jak spustit oba tyto systémy z flashky. Všechno, co jsem našel, víceméně nabízelo metodu, jak vytvořit bootovatelnou flashku pro reinstalaci, atd. Je ale možné mít na flashce plně funkční systém Win95, Win3.1 nebo samotný DOS, který lze z flashky spustit a pracovat s ním, jako by byl na céčku? Popřípadě jak na to...? |
---|---|
18.11.2017 21:23 příspěvků:4 972 | Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
18.11.2017 21:33 příspěvků:3 | Na téhle stránce jsem už byl. Pokud to chápu dobře, udělá mi z flashky jakousi "disketu", se kterou umí DOS pracovat. Jenže já pod XP žádnej DOS nemám, to, co mi schází, je, kde sehnat iso MS-DOSu, které když rozbalím na tu flešku a nabootuju, najede mi DOS, jako by byl už v PC nainstalovanej. Pokud jsem samozřejmě nepochopil něco blbě |
---|---|
18.11.2017 21:37 příspěvků:4 972 | Co FreeDos http://www.freedos.org/download/ Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
18.11.2017 21:39 příspěvků:3 | A jak zařídit, aby se mi instaloval na flashku a šel spustit z ní? |
---|---|
18.11.2017 21:44 příspěvků:4 972 | Nevím, ale jsou tam nějaké instalátory. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|