04.11.2016 11:51 příspěvků:34 | ahoj, absolutně tomu nerozumím ale chtěl bych doma z kabeloveho připojení udělat wifi. Stači si koupot wifi routr a zapojit do něj kabelove připojení k internetu a nastavit to a pujde to jako wifi? |
---|---|
04.11.2016 12:04 příspěvků:4 972 | Předně si nenapsal jak si připojen dnes? Máš třeba kabelovku a modem? Pokud ano, pak stačí router, který se připojí k modemu a následně nastaví. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
04.11.2016 12:45 příspěvků:2 090 | Pokud máš stolní PC a kabelové připojení ti funguje, tak se na Wifi vykašli, vede jen ke zhoršení situace - zpomalení downloadu i uploadu, výpadkům apod. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
04.11.2016 13:47 příspěvků:34 | ted sem připojenej jen pomocí kabelu , |
---|---|
04.11.2016 13:49 příspěvků:4 972 | Jakýho kabelu, k jakýmu počítači. Proboha napiš to už najednou !!! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
04.11.2016 13:52 příspěvků:34 | no mám normálně kabelové připojení od poskytovatele internetu, normálně mám k notasu připojenej internetový kabel, alůe chtěl bych udělat wifi tak se ptám když zapojím internetový kabel do wifi routru a nastavím tak to bude fungovat? |
---|---|
04.11.2016 13:56 příspěvků:4 972 | Ano bude. Ten kabel od routeru zapojíš do modemu a router nastavíš. Tvoje vyjadřovací schopnosti jsou fakt bídné! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
04.11.2016 13:58 příspěvků:34 | takže stačí koupit wifi routr, zapojit do něj internetový kabel z notase co ted mám a pak to nastavit a pak to pujde jo |
---|---|
04.11.2016 14:02 příspěvků:2 090 | Vyser na nějakej blbej WiFi router. Funguje Ti kabelové připojení? Tak se ho drž a nepřemýšlej o nesmyslech!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
04.11.2016 14:04 příspěvků:34 | jo funguje ale mám xbox a chtěl bych ho připojit k wifi |
---|---|
04.11.2016 14:06 příspěvků:2 090 | A proč jsi to nenapsal hned?? Mezi námi, ztratíš rychlost a nemusí to být použitelné! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
04.11.2016 14:06 příspěvků:4 972 | //takže stačí koupit wifi routr, zapojit do něj internetový kabel z notase co ted mám a pak to nastavit a pak to pujde jo // Pro satama: Já mám noťas u postele a nemusím chodit k psacímu stolu, kde mám další počitač. Když chci občas kouknout na film je wifi fajn. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
04.11.2016 14:09 příspěvků:2 090 | Kdo chce kam, pomozme mu tam. Vždycky záleží na konkrétních podmínkách a hlavně na konkrétních požadavcích. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
04.11.2016 14:09 příspěvků:34 | pro bluespirit a jinak nechci porad přendavat kabel z notase do xboxu a naopak |
---|---|
04.11.2016 14:11 příspěvků:4 972 | Jen taková malá rada na závěr. Je vidno že se v tom mnoho nevyznáš a nastavení routeru může být pro tebe obtížné. Pak si zajdi za poskytovatelem internetu a on ti to nastaví. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
04.11.2016 14:13 příspěvků:34 | jo to nastavení bych si za poskytovatelem došel |
---|---|
04.11.2016 14:13 příspěvků:2 090 | Ty voe, von nemá na routeru dvě LAN přípojky?!?!?! To si snad děláš srandu??? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
04.11.2016 14:15 příspěvků:4 972 | Nerozumím! Vždyť on o koupi routeru teprve uvažuje! Já vím že máš volno, ale nechlastej, nebo nepiš Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|