Úvod > Fórum > Internet > webshare problém s downloadem velkých souborů

webshare problém s downloadem velkých souborů

09.12.2015 18:07

Ahoj,

rád bych vás poprosil o radu ohledně stahování velkých souborů z websharu, na kterém mám koupené VIP. Pokud stahuji soubory velikosti 1-3giga vše je bez problému. Pokud chci stáhnout větší soubory 4-8giga např. tak mi download souboru spadne vždy při nějaké konkrétní velikosti, například 800mega, u každého souboru to je jiná velikost, ale při druhém třetím pokusu atd. padne to vždy zase při této hodnotě.

zkoušel jsem použít jejich download manager a stejný problém. Kamarád z jiného počítače a připojení zkoušel stejné soubory a také mu to nešlo.

v pc jinak větší soubory mám, například 20giga ISO instalačky, takže zde problém také nebude.

OS windows 8, prohlížeč mozila i chrome.

na podporu jsem jim psal už 2x, pokaždé mi pouze odpověděli, že dané soubory jsou v pořádku a jiné omezení tam není.

asi tu je zakázáno dávat odkazy na filmy, takže bohužel nemohu postnout diskutované soubory, ale například dnes to byly tyto dva:

tento soubor o velikosti 4,87 GB nejde stáhnout.

Tento soubor o velikosti 3,84 GB stáhnout jde

Někde v rozmezí 3,84 - 4,87 je limit, od kterého soubory při pokusu o download padají.

Budu vám vděčný pokud mi poradíte v čem je chyba.

09.12.2015 18:51
ověřen

Vypadá to, že chyba není ani na straně webshare, ani na straně Tvé a Tvého kamaráda. Zbývá tedy mezičlánek a tím je provider.

Pokud máte s kamarádem stejného providera, obraťte se na něj, zda nějak (i když nevím proč) neomezuje download.

Nic jiného mě bohužel zatím nenapadá.

Další důvod může být, že webshare je úložiště pro Tvoje data. Nikde se mi nepovedlo zjistit, zda a jak je případně omezeno stahování cizích dat.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace