06.03.2013 18:41 příspěvků:13 | Čest, konfigurace routeru Cisco 54GL skrz web rozhrani funguje na PC A vyborne (i pripojeni k netu), ale na PC B jiz nikoliv. PC B odpovida na PING na branu. Prohlizec jen nacita a nacita a nacita a prd. Obé PC maji povoleno DHCP. Router je nakonfigurovan spravne (PC A vse funguje). S necim takovym jsem se jeste nesetkal. |
---|---|
06.03.2013 20:03 příspěvků:5 728 | ping seznam.cz funguje? popripade tracert, vse pochopitelne v cmd, dale posli vypis ipconfig /all a zkousels pripojit PC A do zdirky PC B? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.03.2013 05:04 příspěvků:13 | situace je takova, ze mam dve pc bedny A, B. pripojim A - funguje, pripojim B - sitove pripojeni se tvari jako aktivni. ipconfig na obou stejny : 192.168.1.100(na B 102) ping, tracert na seznam, jsem nezkousel, ale predpokladam, ze fungovat nebude (mel by?). Na routeru potrebuju prenastavit klonovani MAC (kvuli ISP) tak jako tomu bylo v pripade pc A. mohl bych to nastavit pres pc A, ale nechapu ze.na pc B to proste nejde (ani v safe modu se siti,firewall vypnuty,antivir vypnuty). jen vymenim bedny, nic vic. |
---|---|
07.03.2013 07:51 příspěvků:5 728 | postni semka CELY vypis IPconfig /all jen abych se ujistil, jestli se na tom PC B neco nehada. z PC B se pripojis na router? kdyz das ping na PC A, je nejaka odezva? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.03.2013 08:30 příspěvků:13 | k routeru je pripojen vzdy jen jeden PC. na starem A je to ok, na novem B ne. dostanu se k tomu az odpoledne, budu vedet vic..jde mi o to ze jen prohodim mezi sebou dva stejne nastavene systemy a chovaji se kazdy jinak.. |
---|---|
07.03.2013 14:55 příspěvků:13 | takže, vypnutí proxy vše řeší |
---|---|