Úvod > Fórum > Ostatní > VÝVOJ VOXEL BASED HRY (minecraft style)

VÝVOJ VOXEL BASED HRY (minecraft style)

23.01.2015 21:10

Dobrý den, docela dlouho držím v hlavě nápad vytvořit počítačovou hru (survival hru s procedurálně generovaným terénem), něco už mám hotovo, mám vytvořené zvuky, textury, mám nápad a vymyšlený hlavní koncept. Chtěl bych se zeptat, jestli se nenajde někdo, kdo by na tomto projektu nechtěl spolupracovat, nejlépe programátora, aby uměl pracovat s XNA game studiu pro visual studio, popř. dokázal vytvořit vlastní primitivní engine.

Předem upozorňuji, že nemám velké znalosti programování, takže do zdrojového kódu nebudu zasahovat a v tomto Vám nechám naprostou volnost.

Popravdě ani nevím, jaký software budu používat např. pro tvoření postav a následné rozpohybování, tvorba jednotlivých bloků, ale dle mého by bylo optimální na toto vytvořit také nějaký software a tím i usnadnit komunitě vytvářet obsah hry.

Pokud Vás můj nápad zaujal a měli byste zájem, kontaktujte mne prosím na tuto e-mailovou adresu: andreas.zachariadis@volny.cz

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace