16.02.2016 11:01 příspěvků:4 972 | Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
16.02.2016 11:12 příspěvků:2 090 | To je k smíchu, je to zelený až hrůza Nevím, z čeho autor vychází v těch spotřebách, ale poté, co jsem si dosadil své hodnoty, jsem asi tak na 1/10 toho, co je v článku. čili zase kvalitní blábol!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.02.2016 11:20 příspěvků:4 972 | Zelený to je a ta čísla taky asi střelil od oka a blbě, ale pro šetření energií jsem všemi deseti. Na straně druhé, já spíš nevypínám než vypínám. Z letité zkušenosti vím, že ty napěťové špičky po zapnutí, případně to prudké zahřátí součástek zařízení ničí více, než trvalý provoz. Ale jak ser tam píše, tohle je věčná debata PRO a PROTI. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.02.2016 11:23 příspěvků:2 090 | Až nám "naserou" ty nový tarify, tak nebudu vypínat vůbec nic, ani sporák (sklokeramika) ani pračku, všechny televize pojedou od rána do noci, i když tam není na co koukat, atd atp......... Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.02.2016 11:26 příspěvků:4 972 | To tedy, nejvíc biti budou chudáci jako já. U mne běží jen modem s routerem a notebook. Občas bojler, vařič a nejvíc konvice /z těch výkonnějších/. Zase nás budou škubat a pak si dávat stamilionové odměny. Jeden by z toho zvracel! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.02.2016 11:27 příspěvků:2 090 | Máš dvojtarif?? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.02.2016 11:28 příspěvků:4 972 | Mám a dokonce i na přímotop, který ale nebyl několik let zapnutý, mám Gamatky. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.02.2016 11:31 příspěvků:2 090 | Takže díky tomu přímotopu jsi na tom ještě líp, než já. Jinak díky dvojtarifu ZATÍM šetřím cca 1000,-Kč měsíčně. Co bude dál, ví jen Bůh, teda pokud existuje. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|