17.05.2012 18:39 příspěvků:29 | Zdravím,když hraju nějakou náročnější hru (př.BF3) tak mi Net asi po 5 minutách spadne a asi po 1 min. Zas najade ale na liště mám ukázaný že net furt jede (ten maly pc s tim kabelem..v pravo dole,,) docela už mě to štve možná to bude tím že jsou tam připojeni 2pc ale bratr skoro nikdy nehraje.. tak bych potřeboval poradit -.- a když mě to vyhodí ze hry u League of Legends tak mi to napíše Dissconect .Net Framefork. Díky za rady... |
---|---|
17.05.2012 20:56 příspěvků:5 728 | co mas za internetove pripojeni? dej ping seznam.cz -n 1000 a az to dojede, tak postni packet loss. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
17.05.2012 23:00 příspěvků:1 279 | A reinstal net frameworku jste zkoušel? http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|
18.05.2012 19:24 příspěvků:29 | Reinstal jsem nezkoušel,jelikož nejsem žádný PC expert tak bych poprosil o malý návod nebo link na návod.Díky.. |
---|---|