Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Vyhledání jména kupujícího podle MAC adresy

Vyhledání jména kupujícího podle MAC adresy

06.12.2012 09:10

Dobrý den,

budu si teď kupovat netbook, nebo tablet a zajímá mě, jestli mě potom bude někdo moci vyhledat podle MAC adresy toho netbooku či tabletu.

Např: Zjistí mou MAC adresu a nějak se dostane prodejci do záznamů a tam zjistí kdo kupoval notebook s touhle MAC adresou. Je to možné?

Díky za odpověď...

06.12.2012 09:28

Obvykle se neeviduje co se komu prodalo. A ani pres to by to nebylo mozne, nebot si dodavatel eviduje seriove cislo a ne cislo mac adresy.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
06.12.2012 19:28

JAk to myslíte, že se neeviduje komu se prodalo? Vždyť člověk ikdyž nakupuje přímo v obchodě, tak uvádí své osobní údaje, třeba už jen kvůli reklamaci.

07.12.2012 08:00

Ale to kvuli reklamaci a ne kvuli prodeji. Kdyz zajdu do alfacompu, czc atd a koupim notebook, tak se me na moje jmeno ptat nebudou.

Proc takovy dotazy?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace