06.12.2012 09:10 příspěvků:2 | Dobrý den, budu si teď kupovat netbook, nebo tablet a zajímá mě, jestli mě potom bude někdo moci vyhledat podle MAC adresy toho netbooku či tabletu. Např: Zjistí mou MAC adresu a nějak se dostane prodejci do záznamů a tam zjistí kdo kupoval notebook s touhle MAC adresou. Je to možné? Díky za odpověď... |
---|---|
06.12.2012 09:28 příspěvků:5 728 | Obvykle se neeviduje co se komu prodalo. A ani pres to by to nebylo mozne, nebot si dodavatel eviduje seriove cislo a ne cislo mac adresy. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
06.12.2012 19:28 příspěvků:2 | JAk to myslíte, že se neeviduje komu se prodalo? Vždyť člověk ikdyž nakupuje přímo v obchodě, tak uvádí své osobní údaje, třeba už jen kvůli reklamaci. |
---|---|
07.12.2012 08:00 příspěvků:5 728 | Ale to kvuli reklamaci a ne kvuli prodeji. Kdyz zajdu do alfacompu, czc atd a koupim notebook, tak se me na moje jmeno ptat nebudou. Proc takovy dotazy? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|