Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Vstup do biosu-problem

Vstup do biosu-problem

26.12.2008 21:41

Zdravím,

mám celkem nově postavené PC od kámoše. Nyní bych se potřeboval dostat do biosu a s něčím si pohrát, ale nemohu.

Předem s čím pracuji- Visty Home P 64bit, Asus P5Q-E (P45) a klávka logitech USB. Při startu mačkám DEL (jak mi nabídka předhazuje), ale nic.... systém se nabootuje. Pořád dokola. Zkoušel jsem 8let starou PS/2 klávku a sys ji nenašel.

Nevíte někdo kde je problém? Potřebuju do biosu, ptz mi nejde mechanika(problém s ovladači-odnistaloval jsem je, nainstaloval, aktualizoval a pořád nic...)

Předem díky za pomoc

23.01.2009 14:22

Na tvým místě bych se obrátil na tvého kamoše co ti to stavěl. Je povinnen ti to dát dohromady do funkčního stavu, jinak mu to omlať o hlavu, ať ti vrátí investice zpět

04.07.2009 16:29

<fieldset><legend>mesil</legend>Zdravím,

mám celkem nově postavené PC od kámoše. Nyní bych se potřeboval dostat do biosu a s něčím si pohrát, ale nemohu.

Předem s čím pracuji- Visty Home P 64bit, Asus P5Q-E (P45) a klávka logitech USB. Při startu mačkám DEL (jak mi nabídka předhazuje), ale nic.... systém se nabootuje. Pořád dokola. Zkoušel jsem 8let starou PS/2 klávku a sys ji nenašel.

Nevíte někdo kde je problém? Potřebuju do biosu, ptz mi nejde mechanika(problém s ovladači-odnistaloval jsem je, nainstaloval, aktualizoval a pořád nic...)

Předem díky za pomoc

Zrejme tvoj kamoš zmenil klavesu DEL za inu alebo skus dat druhu klavesnicu

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace