08.06.2008 13:53 příspěvků:1 | Mam Windows vista home premium,64x Dual Core processor4000+,1.00GB Ram. Pripojeni na net mam pres kabel.Jsem administratorem.Problem je,ze kdykoliv chci otevrit net ukaze se mi na plose"Windows can not access the specified device,path or file.You may not have the appropriate permissions to access the item." To same se mi ukaze,kdyz chci otevrit svuj antivirus nebo ruzne funkce v kontrolnim panelu.Nejde mi ani restartovat,ani vypnout PC.Chtela jsem take zjistit stav sveho pocitace ve slozce security,a take operacni system meho Pc.Ale zprava porad vyskakuje.Nemam pristup.Skype,Msn,widows media player...funguji. Pomoci windows defendera jsem skanovala svuj komp,nic nebylo nalezeno.Pouzivam antivirus Avast home,ale skanovani pc nejde,jelikoz nejde otevrit.Mam firewall Comodo a Spybot&search. Jedine zmeny,ktere jsem nedavno udelala byly,ze jsem odinstalovala Nortona a preinstalovala zvukovou kartu.Take,kdyz chci updateovat windows defender ukaze se mi eror.Hledala jsem vsude,ale zadnou konkretni radu jsem nenasla.Mela bych tedy nakonec reinstalovat vistu? |
---|---|
11.08.2008 18:31 (neregistrovaný) | Vitohle je opravdu zvlaštní. Doporucil bych orezat sluzby systemu, na holí základ. Trvalo mi to 3 tydny nez jsem dosáhl stabilního systému, ale funguji a velice dobre. Kdyztak mě kontaktujte na mail mailto:martinhaas@centrum.cz , pošlu vám jaké služby vypnout |
---|---|