Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Viry - operacni pamet a pod.

Viry - operacni pamet a pod.

26.01.2012 13:19

Ahojte potreboval bych radu ohledne viru v mem pc, mam eset smart security 5 a jde o to ze casto se mi ukazujou viry typu trojsky kun nebo varianta spy agent nebo tak neco a jeste k tomu mi to pise nelze lecit ...., jedna se o to ze furt mi udava viry v pameti operacni......nwm ani presne co se v ty pameti uklada asi neco s internetem ne , popr. jak tomu zabranit

Nebo prosim nejaky rady jak se dobre branit a predchazet

diky vsem moc

26.01.2012 14:01

Nestahovat warez a nechodit na pochybne stranky je predchazeni a obrana. Zkus pc pustit v nouzovem rezimu a tam ho odstranit.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
26.01.2012 15:47

nenei ta pamet to ze je povoleny ze weby si muzou do ty pameti ukladat neco.... a to bych mel zakazat ja sem to chtel ale nwm ejstli to nezamezi spravny chou nekterych webu nebo tak...

26.01.2012 19:00

ty jses ptal jak se branit a predchazet. tak jsem napsal cim predchazet. zkousels vir odstranit v nouzaku?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace