22.02.2014 21:09 příspěvků:1 | ahoj, potřeboval bych poradit. netušim jak , ani jestli je to pravej důvod problémů, ale dva dny nazpět jsem si asi zaviroval počítač. po restartu je znát, že se citelně zpomalil (i blbý načtení fotky zabere třeba 10s)... projel jsem to avastem po restartu a kasperskym, našlo to poměrně dost trojanů, malware atd. vše údajně vyčistěno, ale počítač se sice zrychlil, ale od tý doby jsem dostal 2x modrou smrt. pokud tomu někdo rozumíte, můžete mi poradit, o co jde? díky http://leteckaposta.cz/801611076 |
---|---|
24.02.2014 17:02 příspěvků:2 | Ahoj taky mi to dělalo vždy se mi ale vypnul pc třeba po 10 minutách někdy i po 1 minutě,Tak jsme to poslali vyrobci a oni to zjistili,že tam byl problém za základní deskou a poslali nám ten pc opravenej .Zkus kontaktovat výrobce jestli se ti na to nepodívaj.Nedoporučuji chodit k nějakemu Pc Masterovi aby se ti tam štoural.Snad Jsem Ti pomohl víc rad ,proto némam |
---|---|
24.02.2014 20:41 příspěvků:1 280 | Nemyslím si, že by to bylo základní deskou. Fugynugy má nejspíš na mysli, že mu to házelo modrou smrt, ale pochybuji, že se stejnou chybou. CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit |
---|---|
26.02.2014 12:49 (účet zrušen) příspěvků:16 | Problém je v programech které používáš a jejich funkcích.Stává se např. při konvertacích ap.Prostě je monitor nefunkční a je třeba restart a znovu obnovit proces.Viry jsou všude a žádný antivir ty správné nenajde!Na to jsou antivirové programy nastavené.Některý maže s oblibou a některý chrání.Když si nedáš do výjimek staré programy které se s oblibou antiviry mažou, je na problém zaděláno.Jak říkám, viry jsou nasazené všude a je třeba odlišit, který je parazit a který není.Např. Microsoft a další si s oblibou instalují tzv. viry do starých verzí a funkčních programů, aby si uživatelé mysleli, že jsou zavirované.To je politika dnešních parazitů.Ovlivnit to jde pouze ignorací.Tak nebo tak se nikdo neubrání přeinstalaci nebo opravě systému.Do roka je to běžný problém u všech PC a Notebooků.Ne na těch, které se občas spustí na pár hodin v týdnu.Kdo je proti, tak lže.Jsme sledování všude a čím informací, tím více škody. Také mám problémy s modrou smrtí a některé staré programy je hází zcela bez příčin do modré smrti.Na vině je politika skrytých virů, kdy firmy sledují skrytě co děláme na PC a když program smažeme (hned nenahradíme novým), je tu modrá smrt, s kterou v ovladačích nejde pořádně nastavit.Při restartu se stejně nic nenastartuje běžným způsobem.Nouzovou opravu blokuje nasazený vir starého smazaného programu.Takže, je tu pouze oprava, nebo přeinstalace.Každopádně, základní deska to nedělá. |
---|---|