02.03.2010 18:24 příspěvků:25 | Zdravím, mám problém, mám více windowsů na PC, ale při startu, ani v boot.ini nemám napsané ty ostatní systém(nemůžu si při startu vybrat systém a rovnou najede ten hlavní, který je i v boot.ini). Podle návodu(http://support.microsoft.com/kb/888023/cs), takže nemusim nic přepisovat v boot.ini a rovnou delete ???? |
---|---|
04.03.2010 13:40 příspěvků:25 | nikdo nevíte ? |
---|---|
04.03.2010 17:15 příspěvků:208 | možna by ti pomohla NeoSmart technologies čiže si to stiahni z tadeto a nastav si v tom programe boot windowsov: http://neosmart.net/dl.php?id=1 , v EasyBCD ti umožnuje prevackovat viac druhov operačních systemov. |
---|---|
07.03.2010 12:17 příspěvků:25 | Takže ten tvůj program jsem zatím neskoušel, ale ! Dnes jsem smazal 2 ost. systémy na 1 HDD a úplně v klidu to jede, ale když jsem chtěl deletnout ten jeden systém na druhém HDD, tak mi najelo jako že to háže do koše a po 5 vteřinách to zmizelo a systém zůstal nedotčen... nevíte někdo co stím ? |
---|---|
07.03.2010 12:31 příspěvků:208 | To je čudne z tím košom,ten windows čo si zmazal na hdd sa ti ukazuje vo tvojom windowse, da sa to aj takto vyriešit že ked ti nabehne windows tak otvor prikazovy riadok a napiš doň msconfig čo potvrdiš enter alebo klikneš čo sa ti zjaví taka tabulka a tam je boot čo otvoríš a ten tvoj nepotrebny otravny windows vymažeš, uvidiš tam timeout a to si tiež možeš zmenit trebarz na 3sek čo sa ti zrichli načítanie systemu |
---|---|
10.03.2010 18:22 příspěvků:25 | <fieldset><legend>stavac</legend>To je čudne z tím košom,ten windows čo si zmazal na hdd sa ti ukazuje vo tvojom windowse, da sa to aj takto vyriešit že ked ti nabehne windows tak otvor prikazovy riadok a napiš doň msconfig čo potvrdiš enter alebo klikneš čo sa ti zjaví taka tabulka a tam je boot čo otvoríš a ten tvoj nepotrebny otravny windows vymažeš, uvidiš tam timeout a to si tiež možeš zmenit trebarz na 3sek čo sa ti zrichli načítanie systemu to už mám smazáné, mám tam napsaný jen ten systém, který mi teď jede (viz. první dotaz), ale nejde mi smazat win který nepotřebuju a mám ho na /D/čku |
---|---|
10.03.2010 18:50 příspěvků:208 | A prečo to D:/ nesformatuješ?, |
---|---|
10.03.2010 19:16 příspěvků:25 | <fieldset><legend>stavac</legend>A prečo to D:/ nesformatuješ?, když jsem dal formát napsalo mi to že jsou tam nějaké používané soubory bo co.... :/ |
---|---|
10.03.2010 22:22 příspěvků:208 | To može aj znamenat že počas inštalacie si uložilo C:/windows nejake doležite suborí do D:/ a ked to zformatuješ tak ti zblbne system k padu, najlepšie by bolo to C a D zformatovat a odznova nainštalovat, než to urobyš tak chod do C:WindowsSystem32wpa.dbl. a to si ulož na medium trebarz opticky disk, je to aktivovany system a ked spravíš novu inštalaciu XP tak to tam nakopiruj a nemusíš nič aktivovat |
---|---|
11.03.2010 09:57 příspěvků:25 | Vyřešeno, ten druhý HDD je nějaký pojebaný a stal se zněj RAW.. takže jsem ho naformátoval a vše ok |
---|---|
11.03.2010 13:19 příspěvků:208 | RAW sa z ničoho nič nestane, zvečša je to pričinením uživatela |
---|---|
11.03.2010 18:02 příspěvků:25 | na pc-helpu mi napsaly že je to příčina HDD buď že je starý, nebo už má prostě nejlepší léta za sebou a není na něj spoleh.. |
---|---|
11.03.2010 19:00 příspěvků:208 | Na pc-help napisali blbost, na veku disku a doby použivania nezaleží, disk sa nikdy sam nezmení na RAW, o to sa musí pričinit uživatel alebo niekdo druhý, ked je vadny disk tak bud vzniknu vadne sektori alebo už totalne skončil mechanickou alebo eletronickou vadou, disk otestuj cez hdtune a nezabudni si nahodit NET Framework 1.1 lebo z testu nebude nič |
---|---|