07.04.2013 11:27 příspěvků:5 | Zdravím, obracím se na Vás s následující prosbou. Mám databázi v MS Access 2007, která obsahuje asi 30 tabulek, 80 dotazů, 30 sestav a stejné množství formulářů. Pak tam mám pár maker a modulů. Ráda bych názvy všech objektů v databázi (tabulek, dotazů, formulářů, sestav, maker i modulů) "exportovala" do textového souboru např. MS Word. Na internetu jsem si našla kód, který zobrazí názvy objeků, ale umí je ukázat jako message box v MS Access, což je mi k ničemu. Neznáte, někdo, prosím, způsob, jak exportovat názvy objedků databáze do textového souboru, případně umíte někdo upravit kód tak, aby místo do Msg box exportoval názvy objektů? Díky moc Kód (myslím, že stačí upravit pouze case7, ostatní exportují vždy jen jeden typ objektů): Private Sub ChooseObject_AfterUpdate() Dim DB As Database, I As Integer, j As Integer, ok_cancel As Integer Dim System_Prefix, Current_TableName, Hidden_Prefix Dim Ok As Integer, Cancel As Integer 'System tables are excluded from the list. For I = 0 To DB.TableDefs.Count - 1 System_Prefix = Left(Current_TableName, 4) Hidden_Prefix = Left(Current_TableName, 1) If System_Prefix <> "MSys" And System_Prefix <> "USys" And Hidden_Prefix <> "~" Then ok_cancel = MsgBox(DB.TableDefs(I).Name, 65, "TABLE NAMES") If ok_cancel = Cancel Then ok_cancel = MsgBox(DB.QueryDefs(I).Name, 65, "QUERY NAMES") If ok_cancel = Cancel Then For I = 0 To DB.Containers("Forms").Documents.Count - 1 ok_cancel = MsgBox(DB.Containers("Forms").Documents(I).Name, 65, "FORM NAMES") If ok_cancel = Cancel Then For I = 0 To DB.Containers("Reports").Documents.Count - 1 ok_cancel = MsgBox(DB.Containers("Reports").Documents(I).Name, 65, "REPORT NAMES") If ok_cancel = Cancel Then For I = 0 To DB.Containers("Scripts").Documents.Count - 1 ok_cancel = MsgBox(DB.Containers("Scripts").Documents(I).Name, 65, "MACRO NAMES") If ok_cancel = Cancel Then For I = 0 To DB.Containers("Modules").Documents.Count - 1 ok_cancel = MsgBox(DB.Containers("Modules").Documents(I).Name, 65, "MODULE NAMES") If ok_cancel = Cancel Then For j = 0 To DB.Containers(I).Documents.Count - 1 ok_cancel = MsgBox(DB.Containers(I).Name & Chr(13) & Chr(10) & DB.Containers(I).Documents(j).Name, 65, "ALL OBJECTS") If ok_cancel = Cancel Then |
---|---|