Upoutávka
Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Variace na modré smrti u NB Acer Aspire 5520G...

Variace na modré smrti u NB Acer Aspire 5520G...

13.01.2009 13:21

Ahoj.. Mám NB Acer Aspire 5520G a s ním i OHROMNÝ problém..

S původní instalací Win XP mi z ničeho nic hodil modrou smrt a restartoval se.. Nelenil jsem, zformátoval disk a napchal na něj Win Vista Ultimate 64bit, v domění, že to byla pouze chybka systému, ovladačů etc.. Jenže chyba lávky.. Už při instalaci mi NB spadnul, druhá instalace vyšla.. Od té doby jsem zásoben problémy jako nikdy předtím..

1) NB zapnu, rozjede se větrák na GK, zatočí disk, ale display je černý.. Dál se nic neděje, jen větrák GK hučí.. Opakovaným vypínáním a zapínáním si po pár pokusech vylosuji normální boot do systému..

2) Když už jsem v systému, většinou funguje, než po různých dobách bez varování vyskočí neoblíbená modrá smrt s chybovou hláškou, která se náhodně mění.. IRQL_OR_NOT_LES EQUAL, BAD_POOL_CALLER, nebo prostě jen 0X0000007.. Určitě byla i jiná, ale zrovna si nevybavuji.. Následuje restart.. Když je štěstí, nabootuje do systému, když ne, následuje bod 1)

Zkoušel jsem memtesťplus, párkrát mi prostě spadnul, ale když bylo štěstí, několikrát projel a nenašel žádnou chybu.. Následné šachování s RAM moduly taky nepomohlo, ani klasická sborka-rozborka celého NB..

Sandra nic nehlásí, v benchmarcích jede v pohodě..

NEVÍ PROBOHA NĚKDO, CO S TÍM??

PS: Jestli ne, tak já už pomalu ano.. Jen to chce najít pořádně vysokou skálu, nebo sehnat OHROMNÉ kladivo.. Ale to až jako poslední možnost.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace