16.08.2015 08:35 příspěvků:9 | Zdravím, poslední dobou mi padá PC v zátěži. Např. při hraní League of Legends mi PC běží v pohodě, ale při hraní H1Z1 se mi náhle vypne, bez BSOD. Po zapnutí po pádu mi monitor hlásí No Signal a z PC se neozve 1 beep jako vždy, tudíž musím ještě jednou vypnout a zapnout PC. Teploty při pádu jsou v normě - CPU: 48°C, GPU 64°C, PCH 59°C (ostatní teploty nepřesáhnou 55°C). Všiml jsem si, že mi AIDA ukazuje napájecí napětí vyšší než by mělo být: CPU - 0,984V + mi zdroj při sepnutí spínače vyhazuje pojistky. Nic jsem nikdy netaktoval, ani se o to nepokoušel. Testoval jsem MemTest na 2 passy a nenašlo to žádnou chybu. Otázka je zda to může být zdrojem nebo ničím jiným? EDIT 1: Problémy začaly nedávno, na tomto PC již běžím v pohodě přes dva roky s tím, že jsem před rokem kupoval novou GK. |
---|---|
16.08.2015 08:58 příspěvků:2 090 | Vzhledem k údajům z AIDy bych urychleně vyzkoušel jiný, 100%ně zdravý zdroj a kouknul, co ukazuje AIDA a zda se bude problém opakovat. Pokud AIDA ukazuje správně, dalším provozem riskuješ likvidaci součástí PC! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.08.2015 09:20 příspěvků:9 | Dobře tedy, mohl by jsi mi doporučit 600W-650W zdroj do 2k? |
---|---|
16.08.2015 09:21 příspěvků:2 090 | Dokud nemáš jistotu, že to dělá zdroj, je to vyhazování peněz!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.08.2015 09:27 příspěvků:9 | Tu je problém, že nemám kde sehnat zdroj na vyzkoušení A již delší dobu plánuji vyměnit zdroj, jelikož to vyhazování pojistek mi začíná lézt na nervy. |
---|---|
16.08.2015 09:31 příspěvků:2 090 | Jaký vyhazování pojistek?? O tom tu zatím nepadlo ani slovo!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.08.2015 09:38 příspěvků:9 | "+ mi zdroj při sepnutí spínače vyhazuje pojistky." Např. po vyfoukávání bedny kdy jsem zdroj vypnul a jsem hotov tak chci opět sepnout zdroj a vyhodí mi v bytu pojistky. |
---|---|
16.08.2015 09:44 příspěvků:2 090 | Už bych ho nezapínal. Doporučím Ti tenhle: http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-620-620w/75373/produkt Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.08.2015 09:47 příspěvků:4 972 | Souhlas, zdroj je velmi podezřelý. Nebo tento Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
16.08.2015 09:47 příspěvků:9 | Ok, děkuji za tvůj čas. Objednám ho a dám echo jak jsem dopadl. Snad to bude tím zdrojem a ne vadnou grafikou nebo mobo. |
---|---|
16.08.2015 14:46 příspěvků:9 | Tohle mi ukazuje BIOS, takže AIDA asi ukazuje chybné údaje. Zpět k mému problému, myslíte, že za ty výpadky PC může zdroj? A nemůže náhodou pojistky vyhazovat zdroj z důvodu, že to ty pojistky neunesou? |
---|---|
16.08.2015 14:48 příspěvků:2 090 | Ten zdroj není v pořádku, pokud vyhazuje domovní pojistky! Zdravý zdroj nemůže mít takový odběr - byť při startu - aby pojistky vyhodil!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
16.08.2015 15:03 příspěvků:9 | PC jsem pořizoval složenou sestavu od Aceru, Predator G5910 (ano jsem debil, tehdy jsem se v PC vůbec nevyznal). PC byl 3x na reklamaci, 2x mi vyměnili zdroj, jelikož už od začátku vyhazoval pojistky. Před půl rokem mi vypršela záruka. Nechce se mi věřit, že tam dali třikrát vadný kus. Jinak se omlouvám jestli otravuji. |
---|---|
16.08.2015 15:06 příspěvků:4 972 | Jaký máš doma jistič na zásuvky, kolik ampér - A ? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.08.2015 15:15 příspěvků:9 | Vypadává druhý z pravé strany, tudíž 16A. |
---|---|
16.08.2015 15:17 příspěvků:4 972 | Pokud není vadný, měl by to zvládnout. Ten zdroj je podezřelý! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|