|<<2>>|

[VYŘEŠENO] vadny hdd vyměněn, ale se zapojenim obou nelze spustit pc

Dotaz vyřešen reakcí: 16.10.2015 07:56

15.10.2015 21:22

Nechal, no dělá to úplně to stejné než jsem to zanesl do servisu. Myslíš že to tak mám nechat déle? Jakmile nechám jen nový hdd tak to najede jak nic. Červenou kontrolkou jsem myslel tu diodu na casu, měl jsem za to že to symbolizuje že PC něco chroustá :-D

15.10.2015 21:25
ověřen

A se starým samotným najede taky?

Dle mých zkušeností pokud ten "druhý" disk je vadný, PC nelze spustit. Jestli Ti nenajede ani se samotným starým HDD, pak je na vině právě on a bohužel nevím, co Ti poradit, aby PC naběhl s oběma disky.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
15.10.2015 21:30

No jasně že nejede :-D viz můj první příspěvek ( proto jsem koupil nový) Servisák mi řekl, že na starém systém nepojede, ale že ho aspoň uvidím (jako druhý) a budu si moct stáhnout data které nejsou poškozené.. No jenže ho nemůžu vidět když to ani nenajede. No stavím se za ním zítra a uvidím. Každopádně moc ti díky za snahu !! :-)

15.10.2015 21:32
ověřen

Není zač a držím palce (i když moc nevěřím)!

Dobrou noc!

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
15.10.2015 21:34

Dobrou noc :-) Pak dám echo co a jak, pro zajímavost

16.10.2015 07:56

Tak jsem si stáhnul linux, uděla z flashky cd, nabootoval to, rozjel linux a oba harddisky běží jak nic. Tak můžu s klidem přetáhnout data. UFFFFF. Prostě tam widle viděli chybu tak asi kvuli bezpečnosti nechtěli spustit system nebo co :-D

16.10.2015 08:00
ověřen

Dík za informaci, i já jsem zase o trochu chytřejší

|<<2>>|
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace