Dotaz vyřešen reakcí: 29.11.2014 20:13
28.11.2014 23:25 příspěvků:2 | Zdravím, Plánuji upgrade mého PC, a to o nové CPU. Háček je v tom, že by mi zdroj už nejspíše nestíhal, a druhá věc je, že zdroje a celkově PC komponenty jsou mi absolutně neznámé. Prosím o radu. Zdroj: No-name 450W (Bohužel není nikde vypsaný přesný název) Procesor: CPU AMD FX-4300 4core Box (3,8GHz, 12MB) Grafická karta: MSI AMD R9 270 GAMING 2G Základní deska: ASUS M5A78L-M LX, AMD 760G, 2xDDR3, VGA Zdroj bych pořídil nejspíše: Corsair VS650 CPU: Rozhoduji se mezi: Kdybych zakoupil již zmíněné AMD FX-6300 Stíhal by ještě můj starý zdroj? Po případě ta výkonnější varianta? Omlouvám se, že to je nejspíše nepřehledné. Všechno jsem se to snažil promyslet jak to vypsat, a tohle s toho vzešlo Prosím o jakoukoliv odpověď. Děkuji předem! |
---|---|
29.11.2014 20:13 příspěvků:1 873 | Na tvém místě bych tam dal nový zdroj, tyhle noname, navíc už letité nedávají to co dávaly jako nové ... Záleží na tom co tam všechno máš, ale měl by stačit i kvalitní zdroj s 550W, Jsou na netu calculátory, kde si zadáš komplet sestavu a vypíše ti návrh zdroje, když ho povýšíš o nějakou rezervu (např. + 80 W) tak budeš mít optimální zdroj... Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
29.11.2014 21:28 příspěvků:2 | Díky za tu zmínku o těch Calculátorech. Podařilo se mi to vygooglit a mělo by mi stačit asi tak 500W až těch tvých zmíněných 550W na to silnější CPU . . každopádně pokud budu zas za 2 roky měnit grafiku, tak už mi to bude žrát celý barák Díky za odpověď! Už vím po čem se dívat. Ještě jednou díky za radu! |
---|---|