Úvod > Fórum > Hardware > Monitory > Třetí monitor připojený přes DisplayPort

Třetí monitor připojený přes DisplayPort

25.09.2014 17:38

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat. Můžu za těchto podmínek připojit třetí monitor DELL s VGA? :

Mám grafickou kartu ASUS NVIDIA GeForce GTX760-DC2OC-2GD5.

GK má 4 výstupy : HDMI, DisplayPort, DVI-I, DVI-D.

Již mám na tuto GK zapojený hlavní Philips monitor přes HDMI.

Druhý je ten samý DELL monitor a je připojen přes redukci DVI-I -> VGA.

Hledal jsem propojku DVI-D -> VGA, ale nic rozumného jsem nenašel. Chtěl bych tedy ten třetí DELL monitor s VGA připojit přes redukci DisplayPort -> VGA.

Někde jsem zaslechl, že na DisplayPortu může monitor pracovat jaksi samostatně... nevím, co je na tom pravdy. Proto se vás ptám. Monitor bych chtěl používat jako třetí pracovní plochu...

Takže má otázka je: Mohu tento uvedený monitor zapojit přes redukci DisplayPort -> VGA do mé GK?

Děkuji za odpověď.

Moje sestava : Základní deska: ASUS B85M-G CPU : Intel Core i5 4440 3.1Ghz RAM : Corsair 2x 4GB DDR3 1600Mhz GPU : ASUS NVIDIA Geforce GTX760 2GB HDD : WD 500GB Green CPU Chladič : Cooler Master Hyper TX3 Evo Case : Zalman Z9 Plus
25.09.2014 19:11

dvi-d přenáší pouze digitální signál, VGA naopak pouze analogový. u Displayportu je situace naprosto stejná (přenese pouze digitalní signál). Je potřeba k tomu aktivní redukce, např. http://www.alza.cz/roline-displayport-m-vga-f-d2166500.htm

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
30.09.2014 19:21

Děkuju, už jsem jí objednal :-D

Moje sestava : Základní deska: ASUS B85M-G CPU : Intel Core i5 4440 3.1Ghz RAM : Corsair 2x 4GB DDR3 1600Mhz GPU : ASUS NVIDIA Geforce GTX760 2GB HDD : WD 500GB Green CPU Chladič : Cooler Master Hyper TX3 Evo Case : Zalman Z9 Plus
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace