Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Toto zařízení nejde odinstalovat jeasi nezbytné při spuštení

Toto zařízení nejde odinstalovat jeasi nezbytné při spuštení

03.06.2013 17:58

Přeinstaloval jsem windows xp a po instalaci všech ovladaču mi nešel zvuk. Ve zvukových zařízeních je vše zablokováno(šedé) a v systému jako by nebylo nainstalováno zvukové zařízení.

Chci přeinstalovat audio ovladače a vždy mi to vyhodí hlášku "toto zařízení nejde odinstalovat je asi nezbytné při spuštení počítače"

ve správci zařízení je vše povoleno a žádné vykřičníky nebo otazníky se tam nevyskytují.

systém: windows xp sp3
deska: gigabyte ga-p35-ds3l

Nevíte co s tím? Nebo co ještě potřebujete znát k vyřešení problému?

Díky moc

EDIT: Tak ovladače jsem tedy přeinstaloval, ale z reproduktoru stále žádný zvuk.

Při spuštění mp3 souboru na mě vyskočí hláška, že *.mp3 není platná aplikace typu win32

Co to znamená?

pro upřesnění: když dám otevřit v programu xxx tak to začne přehrávat, ale žádný zvuk se neozývá...při poklepání na soubor mp3 dvojklikem tovyhodí tuhle chybovou hlášku

04.06.2013 05:43

Ovladace na zvuk jsi stahl z ofico webu?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
04.06.2013 09:03

ovladače mám z origo cd

04.06.2013 12:27

Tak ovladače jsem tedy přeinstaloval, ale z reproduktoru stále žádný zvuk.

Při spuštění mp3 souboru na mě vyskočí hláška, že *.mp3 není platná aplikace typu win32

Co to znamená?

pro upřesnění: když dám otevřit v programu xxx tak to začne přehrávat, ale žádný zvuk se neozývá...při poklepání na soubor mp3 dvojklikem tovyhodí tuhle chybovou hlášku

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace