03.06.2013 17:58 příspěvků:3 | Přeinstaloval jsem windows xp a po instalaci všech ovladaču mi nešel zvuk. Ve zvukových zařízeních je vše zablokováno(šedé) a v systému jako by nebylo nainstalováno zvukové zařízení. Chci přeinstalovat audio ovladače a vždy mi to vyhodí hlášku "toto zařízení nejde odinstalovat je asi nezbytné při spuštení počítače" ve správci zařízení je vše povoleno a žádné vykřičníky nebo otazníky se tam nevyskytují. systém: windows xp sp3 Nevíte co s tím? Nebo co ještě potřebujete znát k vyřešení problému? Díky moc
Při spuštění mp3 souboru na mě vyskočí hláška, že *.mp3 není platná aplikace typu win32 Co to znamená? pro upřesnění: když dám otevřit v programu xxx tak to začne přehrávat, ale žádný zvuk se neozývá...při poklepání na soubor mp3 dvojklikem tovyhodí tuhle chybovou hlášku |
---|---|
04.06.2013 05:43 příspěvků:5 728 | Ovladace na zvuk jsi stahl z ofico webu? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
04.06.2013 09:03 příspěvků:3 | ovladače mám z origo cd |
---|---|
04.06.2013 12:27 příspěvků:3 | Tak ovladače jsem tedy přeinstaloval, ale z reproduktoru stále žádný zvuk. Při spuštění mp3 souboru na mě vyskočí hláška, že *.mp3 není platná aplikace typu win32 Co to znamená? pro upřesnění: když dám otevřit v programu xxx tak to začne přehrávat, ale žádný zvuk se neozývá...při poklepání na soubor mp3 dvojklikem tovyhodí tuhle chybovou hlášku |
---|---|