30.10.2015 09:29 příspěvků:2 | Zdravím všechny, stala se mi taková nepříjemnost, možná někdo z vás poradí. Stahoval jsem z torrentu film a poskytovatel internetu mi poslal email se sdělením -byli upozornění, že z mé přípojky je do internetu sdílen obsah podléhající autorským právům a ať upload ukončím. Dobrá, poučen pro příště, torrent smazán a služba odinstalována. Víc mě nikdo nekontaktoval a nepsal. Co bych teď měl očekávat, stalo se to někomu z vás? Jde mi o to, jestli to upozorněním pravděpodobně končí nebo jestli mám čekat kriminálku, až mi naběhne do bytu a zabaví pc kvůli stažení jednoho filmu z torrentu ( samozřejmě jich bylo víc, torrent mám déle, jen mi nikdy nepřišel takový email ). Díky za reakce |
---|---|
30.10.2015 09:36 příspěvků:4 972 | Předně bych si dovolil pochybovat, že to byl jeden film. Nemyslím že se musíš něčeho bát, pokud film stáhneš pro svoji potřebu, ale u torentu je to trochu jinak a ty to víš. Je rozdíl, zad film stáhneš aby ses na něj podíval, nebo ho dále šířil - to je trestné! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
31.10.2015 23:01 příspěvků:2 | No.. pochybovat můžeš, ale lehčí to budeš mít, když si pořádně přečteš můj dotaz, kde přiznávám, že jich bylo víc jinak, díky za rekapitulaci, rád bych ale nějakou odpověď. Tys jen zopakoval, co jsem napsal |
---|---|
01.11.2015 09:14 příspěvků:4 972 | Napsal jsem ti obecný názor. Nikdo mimo tvého provozovatele ti nic jiného neřekne. Jenom on ví zda to oznámil, či ne. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|