Dotaz vyřešen reakcí: 29.08.2019 15:54
02.04.2019 15:54 příspěvků:35 | Zdravím, nevíte prosím, jak bezpečně odebrat flešku z tabletu, pokud jsem z ní kopíroval data do tabletu? Nejde mi už kopírovat data přes USB kabel, který připojím do počítače, je asi rozbitý, nejde ani připojit k žádnému jinému počítači, ale přitom se s ním dá nabíjet. Děkuji, |
---|---|
02.04.2019 16:31 příspěvků:2 090 | Moc otázek, k tomu málo informací. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
02.04.2019 17:22 příspěvků:35 | Pokud jde o to, co mám za tablet, tak mám eSTAR GEMINI IPS Quad Core (MID8128). Poprvé se mi to s tím, že už nemůžu připojit USB kabel do PC, stalo, když jsem chtěl přes počítač přendat nějaká data, tablet byl vybitý, tak se pořád ozývalo z PC zvuk připojení a odpojení a od té doby to nejde připojit ani na jiném počítači, jak jsem zkoušel. Přesto s tím kabelem (ten samý, který připojuji do PC pro přenos dat) můžu nadále nabíjet (ten kabel se dá připojit na nabíječku). |
---|---|
24.08.2019 10:25 příspěvků:35 | Vlastně bych se chtěl zeptat, jestli lze zkopírovat data z tabletu do PC i jiným způsobem než přes USB kabel. |
---|---|
29.08.2019 15:54 příspěvků:101 | Data jde jistě nahrát na nějaký cloud disk. Tablet má systém Android pokud se nepletu, takže můžu předpokládat že máte google účet. Zkuste data nakopýrovat na disk google a poté je stáhnout na PC. |
---|---|