Dotaz vyřešen reakcí: 28.07.2015 16:43
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
12.07.2015 10:13 příspěvků:37 | Omlouvám se, jestli to téma tu někde je a já ho přehlídl (já už se těžko orientuji ve větších množstvích informací - to ten věk). Věc: měl jsem kdysi prográmek (snad modul), který dovoloval flashdisku fungovat jako podpora operační paměti. Počítám teď projekt ATLAS (BOINC), který má na paměť enormní nárok - potřeboval bych překlenout dobu, než schrastím peníze na rozšíření RAM. Poradíte mi kde tento pomocný program najít (jak se jmenuje a apod.), prosím? oldjerry |
---|---|
12.07.2015 10:18 příspěvků:1 873 | Zdravím, pro jaký OS ? (Win.vista a win 7 na to mají fci, pro win. XP eBoostr) http://www.sosej.cz/Software/Jiny-software/Ostatni/eBoostr ---- Tak pokud je aktuální stále ještě win7 64b, potom viz Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
28.07.2015 16:42 příspěvků:37 | Já mám pcit, že už jsem odpovídal... ale, jak se znám, tak zas někam jinam, než to patřilo ( OS wokna 7/64 Ultimate ReadyBoost mám zavedený, ale systém tvrdí, že je v tomto případě neúčinný. Je to ale vyřešeno, zrušil jsem projekt, v němž byla chyba... |
---|---|
28.07.2015 16:43 příspěvků:1 873 | OK, díky Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.