28.12.2017 13:06 příspěvků:11 | Hezký den přeji vám. Mám dotaz jakožto laik v rámci Pc. A sice, je tomu měsíc, co se system win 10, sám restartuje a já netuším proč a za další mě to rozčiluje.Navíc jsem dva dni zpátky jsem nastavil vypnutí samovolného restartu a přesto k němu dnes došlo. Tady dávám v příloze obrázek chyby a v té se nevyznám. prosím o vaší pomoc. Jo a ještě se stává, že po zapnutí Pc mě naskočí obrazovka s texty a dole stojí toto ,,Erorr fun CPU,,. Děkuji vám za váš čas při odpovědi. |
---|---|
28.12.2017 13:26 příspěvků:4 972 | Pravděpodobně správně nefunguje větrák na CPU, ten se přehřívá a restartuje. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
28.12.2017 15:16 příspěvků:11 | Děkuji vám za odpověď, podívám se na netu po novém a silnějším větráku. Hezký den. |
---|---|
28.12.2017 15:17 příspěvků:4 972 | Nejde o to aby byl silnější, ale aby se také točil. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.12.2017 19:51 příspěvků:11 | No to je právě na tom to zajímavé, že on se točí, tak nechápu,kde je problém. Zkusím zítra odpojit větrák a zkontrolovat pasta mezi chladičem a procesorem. No zdroj se mě zdá, že jede dobře, tam by problém být neměl. |
---|---|
29.12.2017 09:52 příspěvků:4 972 | Dle mého názoru se CPU přehřívá, zkus ten nový chladič. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
29.12.2017 09:53 příspěvků:11 | Opravu tomu nerozumím, pro mě to píše CPU Fun Error!! Když větrák se točí, budu muset fakt koupit nový. |
---|---|
29.12.2017 09:54 příspěvků:4 972 | Nechápu proč se opakuješ? Kup nový, přepastuj a uvidíš. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
29.12.2017 10:54 příspěvků:2 090 | Určitě ti nepíše "Srandovní chyba CPU" To je totiž význam tvého "CPU Fun Error"! Nemáš náhodou ventilátor CPU zapojený v jiném konektoru, než "CPU FAN"? Pak to zákonitě musí hodit chybu větráku CPU a vypínat/restartovat. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
13.01.2018 08:07 příspěvků:5 | SpeedFan , CPU-Z |
---|---|
31.10.2019 10:43 příspěvků:1 | No mě se občas PC restartuje samo od sebe a chyby to nehází , tak nevím v čem je zakopaný pes. Vše mám zapojeno jak má být a přesto se občas restartuje. |
---|---|