01.07.2015 19:15 příspěvků:1 | Potřebuji poradit Mám W7 a po zapnutí počítače počítač nenaběhne. Po bajvoko 10 seti restartech se probere a spustí do normálního provozu. Je schopen dalšího restartu bez nějakého problému a start celého počítače je taky v pořádku. Vypnu počítač třeba na dvě hodiny a je tu znova tento problém se startem. Zdroj,hardisk jsem dal nový a baterku na desku taky . Grafickou kartu jsem prubnul starou a je to stále to samé. Co to může dělat. Díky za rady |
---|---|
02.07.2015 03:12 příspěvků:1 873 | Může to být ten zbytek, deska, procesor, ram viz: http://www.kompas.milevsko.cz/pocitac-zapnout.php Jeď podle toho návodu, co nabíhá, nenabíhá, kontrolky, ventilátory, zvukové signàly. Viník by se měl d!e toho postupu najít. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
02.07.2015 09:30 příspěvků:4 972 | Podívej se, zda na desce nejsou nafouklé kondenzátory. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|