16.01.2013 10:08 příspěvků:2 | Dobrý den, mám doma jak notebook, tak i stolní PC. Na notebooku mám win 7 a chtěla bych se jen zeptat, zda by nebyl problém nainstalovat win 7 i do stolního PC. V počítačích se moc nevyznám. Našla jsem si požadavky win 7, přeci jenom se ale ptám tady, kde s tím můžete mít zkušenosti. Počítač se téměř přes rok nepoužíval a už je opravdu starší. Win7 , které vlastím jsou 64 bit. Jde mi jen o to, zda by to hodně počítač nezpomalovalo. Někde jsem totiž četla, že je lepší mít alespoŇ 4 GB ram. Investovat do počítače moc nechci, měla bych ho opravdu jen na internet, filmy...žádné hry ani nic podobného. Byl by tedy počítač hodně zpomalen tímto Windowsem nebo je lepší jen přeinstalovat XP? Moc děkuji za názory info o stolním PC: |
---|---|
16.01.2013 12:27 příspěvků:5 728 | nechal bych tam xp, popripade 32bit win7. Ja bych volil xp a ani pridani ramek mu moc nepomuze uz je to preci jen duchodce. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
16.01.2013 13:04 příspěvků:2 | Také se k tomu přikláním. Půjdou tam XP a hotovo. Díky;) |
---|---|