07.11.2016 13:14 příspěvků:4 | Zdravím vás. Nějaký ten pátek už hry nehraji. Čas už pokročil a znovu mě chytla chut si něco zapařit . Nicméně moje stařičká sestava už je zřejmě nevyhovující dnešnímu standartu. Moc tomu hardwerovému světu nerozumím a chtěl bych se vás optat zda má cenu upgradovat mojí sestavu, zda to vůbec jde tak aby investice byla co nejmenší a zahral si aspon nějakou dnešní hru (Mafii III.) díky za každou odpoved Základní deska: ASUS P5G41T-M LX2/GB počitač byl zakoupen jako sestava od HALL3000 |
---|---|
07.11.2016 13:34 příspěvků:2 090 | Je mi líto, ale se 7 let starou MB a příslušně starými dalšími komponenty moc díru do světa neuděláš. Zkusit se dá leccos, ale myslím, že ze současných her rozjedeš naprosté minimum, a to ještě jen na minimální FPS a rozlišení. Pořádný upgrade na desce se socketem 775 neuděláš. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
07.11.2016 13:42 příspěvků:4 | tak jo díky za odpověd;) napíšu ježíškovi |
---|---|
07.11.2016 13:54 příspěvků:2 090 | Neblbni, Ježíšek Ti na..re. To chce pár korun. A PC si nech sestavit u odborníků, třeba i tady. Hotové sestavy jsou vesměs dražší a slabší při stejné ceně. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
07.11.2016 14:09 příspěvků:4 | jasně, tenhle pc se mi doma válel na půdě, docela jsem na něm před lety hrával. Ted mám více času, tak mě to zase chytlo, ale 15-20 tisic se mi nechec investovat a na rovinu na konzele se mi nechou kupovat hry nejsem nějakej honič FPS nebo co to vlastně je,ale strašně si chci zahrát mafii nějaké i3,i5,i7, gtx to jsou pro mě španělsá vesnice |
---|---|
07.11.2016 14:20 příspěvků:2 090 | Hele, tu mafii zkus, napiš, co Ti to říká a jak Ti to vynadalo a můžeme něco zkusit. PS. I já mám rád historické kousky a ta moderna mě nebere. Jediný rozdíl je v tom, že nehraju, takže mám o problém míň... Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
07.11.2016 21:22 příspěvků:4 | Jako zkusit na týhle sestavě? Co by mi to mělo říkat? neutáhla by to nějaká lepší grafika? |
---|---|