15.08.2017 21:32 příspěvků:33 | Zdravim poslední dobou se mi sekají hry vyzkoušel jsem uplně všechno vyčistit pc antivirem,promazal registry,aktualizoval všechny ovladače, i reinstalaci Windows ,ale problem stále přebývá,stáhl jsem si znova program HWMonitor abych se koukl na teploty,ale všimnul jsem si,že vždycky při sekaní mi Cpu Powers Package spadne na 91,80w z 130,80W a to stejne tak jako Gpu na 3,80% z 50.00% a opakuje se to asi po 5 min. po sekání to jde zase na max nevíte někdo co znamená to Powers Package a jestli to způsobuje to sekání? Díky za radu Moje sestava: |
---|---|
15.08.2017 23:03 příspěvků:33 | Zjistil jsem že to tedy sekaní nezpusobuje,ale chci poradit jestli to mám dát do servisu nebo jestli to nejsou vyhozené peníze,protože už nevim co dál ,když nepomohla ani reinstalace Windows. |
---|---|
16.08.2017 08:36 příspěvků:33 | Tady je Screenshot cca po 20 min hraní |
---|---|
16.08.2017 08:37 příspěvků:33 | 2. |
---|---|
16.08.2017 09:47 příspěvků:4 972 | Já na těch screenech moc nevidím, jsou malé, ale je tam CPU na 100% a to je špatně. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
16.08.2017 11:03 příspěvků:33 | Aha a co stim?? |
---|---|
16.08.2017 11:07 příspěvků:4 972 | Je třeba zjistit co ten CPU vytěžuje na 100%. Může to dělat samotná hra, pak tedy CPU nestíhá, nebo tam běží něco na pozadí. Třeba vir apod. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.08.2017 12:27 příspěvků:33 | To co si předtim viděl ,to je na kolik % muže být to jádro využito ten první sloupec je to, co měří aktualní hodnotu a tam to mám max 87%.Ale je divný když hraju např.BeamNg tak to 10 min jede v pohodě a na jednou se to seká cca 30 sekund a to po 5 min a potom furt dokola,ale zase ted jsem hrál 30 min a zatim ani jeden lag,tak nevim čim to je,že jednou se to seká a jednou ne...prý mám zkusit vyměnit zdroj,tak to zítra zkusim a uvidim... |
---|---|
16.08.2017 12:28 příspěvků:33 | A viry žadný nemám včera jsem dělal čistou instalaci Windows |
---|---|
16.08.2017 12:31 příspěvků:4 972 | Zdroj bych neměnil, pochybuji že na sekání má vliv. Já z těch tvých obrázků moudrý nejsem, jsou v malém rozlišení a nepřečtu to. Spíš bych tipoval že to prostě HW nestíhá, zahřeje se a začne to zlobit. Ještě můžeš udělat to, že si to necháš u konkurence zkontrolovat na viry a podobnou veteš. Upozorňuji, že to je trochu náročnější práce a není to za dvě hodiny hotové. Pokud se rozhodneš, pak tady - http://pc-help.cnews.cz/viewforum.php?f=70 Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.08.2017 12:48 příspěvků:33 | Dobře,tady jsou kdyžtak znova ty Screenshoty,mělo by to být lepší https://ctrlv.cz/dGij ,https://ctrlv.cz/Mb58 |
---|---|
16.08.2017 12:51 příspěvků:4 972 | Na těch screenech nic divného nevidím, jen to GPU 100%, ale to nevím co znamená. Možná je to příčina? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.08.2017 13:10 příspěvků:33 | To je možné to 100% je Max využití GPU a při hraní sem ji využíval na 98% a to je 2x tak mín náročná hra jako Gta 5... :-/ |
---|---|
16.08.2017 13:13 příspěvků:4 972 | Přesně to jsem psal, pokud budeš požadovat kontroluna viry, bude to náročnější. Ty tam o ni žádáš a nevložil si žádný log, nemůžou ti nic kontrolovat. Podívej se, jak to tam dělají ostatní. Když nebudeš číst adělat co máš, pak je to ztráta času!!!!!! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
16.08.2017 13:20 příspěvků:33 | Už jsem to tam vložilDíky |
---|---|
16.08.2017 13:22 příspěvků:4 972 | Tak hlavně dělej co po tobě budou chtít a vydrž až do konce, ona je někdy podle velikosti nákazy ta kontrola dost obšírná, ale z více jak desetileté zkušenosti vím, že je účinná! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|